ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΛΑΒΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ

 

Στο κανάλι του Ιβάν οι παοκτσήδες κερδάνε και τον Μουτσινά. Η πρωϊνιάτικη εκπομπή του καναλιού μαζεύει υψηλές θεαματικότητες, μάλιστα δείχνει πλάτη ακόμα και στον Γιώργο Παπαδάκη του αντένα. Γιατί; Τον λόγο έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που έχουν βγει από το καβούκι τους. Έτσι είναι.

Έχουν κάθε δικαίωμα να μιλάνε σήμερα οι παοκτσήδες, διότι η ομάδα το παίρνει, δεν έχει αντίπαλο πλέον στο πρωτάθλημα. Σαν το αγρίμι που βρήκε το μονοπάτι είναι σήμερα ο παοκτσής. Τέλος το μία ζωή στην απ’ έξω. Όπως ο άντρας ο οποίος μετά από χρόνια αποχής θυμήθηκε ότι είναι επιβήτορας.

Έξυπνο, λοιπόν, επικοινωνιακά «πονηρό» μια εκπομπή να δίνει βήμα να μιλήσουν, να εκφραστούν οι παοκτσήδες που είναι πια στους 42 βαθμούς, ρε, λάβα ηφαιστείου είναι, σε μέθη και σε ζάλη, στον παράδεισο τους.

Κι άλλο κανάλι να την έκανε, όχι επειδή είναι του αφεντικού, θα ξέφευγε στο μερίδιο θεαματικότητας. Γιατί σήμερα οι παοκτσήδες βρίσκονται στον έβδομο ουρανό και θέλουν να μιλήσουν, αλλά και να ακούσουν τα καλύτερα για την ομάδα τους. Στη φώτο, η πρόκριση στο κύπελλο με Πανιώνιο.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΖΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΛΑΜΙΑ