Η ΜΑΓΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΤΟ... ΜΕΤΡΟ

 

Μηχανάκι παρκαρισμένο μέσα σε χώρο του μετρό. Απίστευτη αλητεία. Πως διάολο σύρθηκε μέχρι εκεί; Ανάμεσα σε δυο σταντ με αρχαιότητες. Δεν γίνεται χωρίς ο δράστης να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ του σταθμού, στο Πανεπιστήμιο. Τι είναι αυτό, μαγκιά είναι;

Ρωτάω, γιατί υπάρχει κάτι χειρώτερο από το παπάκι στο μετρό. Η ''μαγκιά'' από ΜΜΕ, όχι περιθωριακά, αλλά σοβαρά και αξιοπρεπή, χαρακτηρίστηκε... μυθική. Φοβερά πράγματα. Μυθικός, κατά τα ΜΜΕ, ο άγνωστος που... εξέθεσε το δίτροχο του σε βιτρίνα αρχαίων αντικειμένων μνημιακής αξίας.

Τι θα πει, ρε, μυθική και επική πράξη; Όταν το λες έτσι είναι σα να δίνεις συγχαρητήρια. Τη χαρακτηρίζεις αξιέπαινη πράξη. Αξιοθαύμαστη. Ένα κατόρθωμα. Παράδειγμα προς μίμηση.

Για κλωτσές είμαστε.ρε. Όταν λέμε μπράβο σ' αυτόν που έχει συμπεριφορά αντικοινωνική. Κινδυνεύω να με πουν γυμνασιάρχη και παλαιομοδίτη. Το ξέρω ότι δεν πουλάει το κατηχητικό. Ποιοι, όμως, είναι αυτοί που θα με πουν έτσι; Η πατσαβούρα της κοινωνίας. Ε, όταν σε κατηγορούν τα χαμένα κορμιά, απλά επιβεβαιώνουν ότι εγώ έχω δίκαιο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΜΑΝΟΥΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ