ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ...

 

Φτάσαμε στο σημείο να αναπολούμε εκπομπές και σειρές που παίζονταν στην τηλεόραση πριν 20 χρόνια. Τότε που η τηλεόραση ήταν κατά κάποιο τρόπο μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Και τότε είχε μέτριες ή κακές εκπομπές, αλλά όχι στον βαθμό που είναι σήμερα. Σήμερα η τηλεόραση είναι μέσο διαπλοκής και προπαγάνδας. Σήμερα η τηλεόραση βρωμάει σαν σκουπιδότοπος…

Μόνο σε υποανάπτυκτους λαούς και τριτοκοσμικές χώρες η τηλεόραση χειραγωγεί το κοινό από το πρωί μέχρι το βράδυ, λέει τις ειδήσεις με τον τρόπο που την βολεύει, αποκρύπτει την αλήθεια, ασχολείται με ασημαντότητες και παράγει εκπομπές για ανεγκέφαλους.

Εν πάση περιπτώσει για να μην ξεφύγω από το θέμα μου, πέρασαν που λέτε 20 χρόνια από τότε που λατρεύαμε να βλέπουμε τα Εγκλήματα.

Μια τηλεοπτική σειρά μαύρης κωμωδίας που παιζόταν από το 1998 μέχρι το 2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Το σενάριο ήταν του Λευτέρη Παπαπέτρου και η σκηνοθεσία των Αντώνη Αγγελόπουλο, Αντώνη Τέμπο και Μαρίνα Λεοντάρη. Είχε δε ένα μοναδικό all star cast: Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Μαρία Καβογιάννη, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σταύρος Νικολαΐδης, Σούλα Αθανασιάδου, Φωτεινή Μπαξεβάνη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Όλα ήταν υπέροχα σ΄ αυτήν την σειρά. Οι χαρακτήρες, οι ατάκες, οι ανατροπές, οι ηθοποιοί, η μουσική επιμέλεια, η Σωσώ, η Κορίνα, ο χασάπης και ο…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr