ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ

 

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που κάτι έχουν και τραβάνε τις γυναίκες ή τους άντρες σαν τον μαγνήτη. Και ξέρετε πως είναι αυτά. Είναι να μην γίνει η αρχή. Η μία το λέει στην άλλη και τρέχουν σαν παλαβές, όπως στις εκπτώσεις. Ποια θα τον πάρει πριν από την άλλη.  Αυτό ακριβώς έγινε με τον Χρήστο Χολίδη. Ένας παίδαρος μπασκετμπολίστας με δεκάδες επιτυχίες στις γυναίκες, μόλις εμφανίστηκε στην Showbiz, άρχισαν να βαράνε οι σειρήνες του πολέμου. Ξέρεις τι είναι να «σκάσει» μούρη, ένας άντρας ύψους 1.95 και straight! Πόλεμος σου λέω, κούκλα μου…

Έχουν γράψει για διάφορες το τελευταίο καιρό, από Ειρήνη Παπαδοπούλου μέχρι όποια είναι ελεύθερη, αλλά τίποτα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Χρήστος Χολίδης, λένε τα «σοβαρά» έντυπα του κουτσομπολιού, τους τελευταίους δυόμιση μήνες βγαίνει με μία εντυπωσιακή ξανθιά συμβολαιογράφο με το όνομα Κωνσταντίνα, η οποία δεν έχει σχέση με το χώρο της showbiz.

Τα σχόλια άρχισαν όταν η συγκεκριμένη κοπέλα βρέθηκε σε μια πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη, στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται. Εντυπωσίασε κάποιους το γεγονός πως μια άγνωστη κοπέλα πετούσε συνέχεια λουλούδια και αντάλλασσαν ματιές γεμάτες υπονοούμενα, όλο το βράδυ. Λένε πως η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινής παρέας, και από τότε είναι αχώριστοι, κρατώντας ταυτόχρονα χαμηλούς τόνους.

Ο Χρήστος Χολίδης γεννήθηκε την πρώτη Ιουλίου 1979 στην Αθήνα. Ξεκίνησε τον αθλητισμό από μια ομάδα μπάσκετ της περιοχής του και το καλοκαίρι του 1998 μετεγγράφηκε στο Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίσθηκε επιτυχώς για τέσσερα χρόνια, έως και το 2002. Επόμενος σύλλογός του ήταν ο ΠΑΟΚ, όπου όμως δεν έπαιξε πολύ. Ενδιάμεσα υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις με ειδικότητα εκπαιδευτής πεζοναυτών. Το 2003 άρχισε να ασχολείται με το modeling, δοκιμάζοντας παράλληλα την τύχη του και ως παρουσιαστής. Δούλεψε μάλιστα σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και στη συνέχεια στράφηκε στο τραγούδι.

Εγώ προσωπικά δεν ήξερα την…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr