ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ SHOWBIZ

 

Όλοι κάνουν κρα, με πρώτον εμένα, να μάθουν κάτι περισσότερο από την προσωπική ζωή των επώνυμων. Κατανοητό. Αυτός που έχει ξεχωρίσει, που έχει πετύχει στη ζωή του, ανήκει σ' έναν άλλον κόσμο, η καθημερινότητα του παρουσιάζει ενδιαφέρον στον απλό άνθρωπο, αυτόν που είναι ανώνυμος στο πλήθος.

Ανθρώπινο, λοιπόν, να μαγνητίζει την προσοχή ό.τι αφορά τον διάσημο καλλιτέχνη, πολιτικό, συγγραφέα, τηλεπαρουσιαστή, άτομο της showbiz, που λένε. Κι όταν λέμε διάσημο, μη το ξεφτυλίζουμε επειδή κάποιοι ναι μεν έχουν όνομα αλλά είναι πατσαβούρες του τραγουδιού, του μόντελιγκ, του σινεμά.

Μια κοπέλλα βάζει αντιηλιακό στην πλάτη του κύριου Πέτρου Κωστόπουλου. Τι είναι αυτό; Είδηση είναι. Και δημοσιεύεται μετά φωτογραφίας σχετικό... ρεπορτάζ. Ποιο είναι το νόημα της συγκεκριμένης φάσης; Πήγε παραλία ο παρουσιαστής και το κορίτσι τον άλειψε για να προστατευτεί η κορμάρα από τον ήλιο.

Να μιλήσεις για παρακμή; Ποιανού; Ασφαλώς όχι του 65χρονου Κωστόπουλου. Η ξεφτύλα είναι των ΜΜΕ που δημοσιεύουν τέτοια ανούσια και περιττά σκουπίδια. Μερίδιο στη ξεφτύλα έχουν κι όσοι διαβάζουν και... σχολιάζουν τέτοιες αποκλειστικότητες.


Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ... ΚΡΕΒΑΤΙ