Ο ΙΒΑΝ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ OPEN ΓΙΑ ΤΟΝ... ΜΟΥΤΣΙΝΑ

 

Πόσο κοστίζει σήμερα ένα κανάλι; Πριν μιλήσουμε με αριθμούς, η σωστή απάντηση είναι ότι για να συντηρηθεί το κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό στην τηλεθέαση έχει ανάγκη τα πακέτα μεγαλοεπιχειρηματία. Ο οποίος θα τα σκάει κανονικά γνωρίζοντας ότι θα είναι μόνιμα στη ζημιά. Στη χασούρα.

Τι σόι επιχειρηματίας είναι αυτός που δίνει λεφτά με το τσουβάλι για να παράγει προϊόν που δεν του εξασφαλίζει κερδοφορία. Δεν είναι επιχειρηματίας. Εννοώ ότι δεν σκέπτεται επιχειρηματικά, αλλά ποντάρει στο να έχει λόγο στη διαπλοκή. Στο νταραβέρι με την κυβερνητική εξουσία.

Ο γνωστός κύριος Τζώνυ Καλημέρης, μέχρι χθες γενικό κουμάντο στο Οpen του Ιβάν Σαββίδη, έδωσε συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα και είπε μαύρες αλήθειες. Ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη ξόδεψε μια εβδομηνταρού και θα χρειαστεί να πληρώνει μια εικοσαρού κάθε χρόνο για τα έξοδα του καναλιού. Λέω οι ''μαύρες αλήθειες'' όχι για την τσέπη του ομογενή επιχειρηματία, αφού αν δεν πονάει ο ίδιος τα λεφτουδάκια του, γιατί να τα κλάψω εγώ.

Οι μαύρες αλήθειες, οι μαύρες αποκαλύψεις είναι για να γίνει αντιληπτό γιατί ένας επιχειρηματίας μπλέκει με τα κανάλια. Όχι, βέβαια, για να δίνει ο κάθε διαπλεκόμενος Ιβάν τα εκατομμυριάκια του προκειμένου να κάνουν εκπομπές και να λένε τις σαχλαμαρες τους οι Μουτσινάδες.

Από μόνο του είναι ύποπτο να βάζει το χέρι στην τσέπη κάποιος για να αγοράσει συχνότητα, όταν όπως λέει ο άνθρωπος της δουλειάς, ο Καλημέρης, ένα κανάλι θέλει 20 εκ., έστω κι αν είναι πίσω, πολύ πίσω σε τηλεθέαση, όπως το Οpen. Στόχος δεν είναι να... προσφέρει ψυχαγωγία για κλωτσές με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά με τα δήθεν δημοσιογραφικά δελτία ειδήσεων και τις μακιγιαρισμένες ενημερωτικές εκπομπές να έχει... πολιτικό λόγο στην πιάτσα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ 87 ΕΤΩΝ