ΑΛΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

 

Το παιχνίδι είναι στημένο. Κι ας μην είναι σικέ. Προσυνεννοημένο. Παίζεται με κανόνες της σύγχρονης επικοινωνίας. Τα λεγόμενα social media δίνουν απλόχερα το γήπεδο και ο καθένας, ανάλογα με τα κυβικά του, εννοώ την αναγνωρισιμότητα του, σκοράρει και μαζεύει πόντους.

Τραγουδιστής που πριν κάποιους μήνες τραγουδιστής χώρισε από την παρουσιάστρια σύζυγο του, της έστειλε ευχές. Δημοσίως. Θέμα! Το θέμα. Και σκάνε μύτη σχετικοί κι άσχετοι για ένα διαπροσωπικό ζητηματάκι δυο πρώην, που κακώς δημοσιοποιείται από τους ίδιους, και κάνουν το δικό τους... σχόλιο. Το στημένο παιχνίδι που λέγαμε.

Τραγουδιστής, άλλος αυτός, στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram είπε τη μεγάλη κουβέντα: ''Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων''. Το πέταξε, και το πράμα δεν μένει έτσι. Όχι, βέβαια. Και η τελευταία μοντέλα, η έσχατη της ντόπιας showbiz θα τον κατσαδιάσει διότι είναι της μόδας τα δικαιώματα των gay. Τα οποία δικαιώματα τα... υποστηρίζει η κάθε σουρλουλού, βεβαίως για τους πόντους της δημοσιότητας, που λέγαμε.

Και επανέρχεται, αφού τσίμπησαν το τυράκι, ο ''Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων'' και δίνει συνέχεια στο κόλπο: ''Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΤΙ ΝΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ