ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΛΙ...

 

Κορίτσι στα 22 της και ήδη έχει αποκτήσει τα πάντα. Λεφτά, δημοσιότητα, επιτυχία. Άρα, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Απεναντίας είναι σίγουρη, και δεν κάνει λάθος, την έχουν ανάγκη. Γιατί πουλάει σαν τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η Μπέλα Θόρν, περί αυτής πρόκειται, παρουσίασε στο Instagram τη νέα της αγαπημένη. Γιατί, όχι; Αδιαφορεί για τα όποια σχόλια. Είναι επίσημα ζευγάρι με τραγουδιστή, άντρα, αλλά δεν τον απατάει, διότι και οι δυο τους είναι υπέρ της πολυσυντροφικότητας (polyamorous). Ούτε ο γκόμενος της, μας είναι αδιάφορο το όνομα του, ούτε η ίδια έχουν πρόβλημα να βάλουν τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σήμερα 8 Οκτωβρίου έχει γενέθλια η Αμερικανίδα Αναμπέλα Θορν, γεννήθηκε το 1997. Και για να το γιορτάσει γδύθηκε η ίδια και αγκαλιάστηκε με το αμόρε της, ένα άγνωστο κορίτσι που αυτό αποφεύγει την κάμερα. «Είναι πολύ χαριτωμένη. Η πρώτη κοπέλλα που βγαίνω ραντεβού και ντρέπεται την κάμερα... » εξήγησε η Μπέλα.

Στο σινεμά βγήκε σε ηλικία 6 χρονών και μέχρι τα 13 είχε γυρίσει κιόλας δέκα ταινίες. Το 2018 είχε συμμετοχές σε 6 ταινίες. Να, γιατί γράφει το σύμπαν. Και θαρρεί ότι έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί και με ποιον, με ποια κάνει σεξ.

Το 2018 η Μπέλα Θόρν έφτιαξε δική της δισκογραφική εταιρεία και παρουσίασε καλλυντικά με το όνομα της, αρώματα και κρέμες "Thorne By Bella". Συνολικά, πέρα από πρωταγωνίστρια σε σειρές στην τηλεόραση, έχει γυρίσει ήδη 33 φίλμ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΘΕΤΕ, ΡΕ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ...