Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΛΚΗΣ

 

Ανάμεσα στα πολλά άλλα, τρελά κι απίθανα, διαβάζεις ότι είχε τοποθετήσει κάμερες στο μέγαρο του και κατέγραφε τις σεξουαλικές του στιγμές με την υπ’ αριθμόν 2 σύζυγό του. Στη συνέχεια ανέβαζε εκείνες τις ξεχωριστές προσωπικές στιγμές στο κανάλι του και στα social media. Έκανε πλάκα; Δεν νομίζω. Τότε για ποιο λόγο διέπραττε τέτοια ας πούμε ακρότητα; Να ήταν μόνο αυτό, το... συγχωρείς στο άτομο.

Μόλις τον περασμένο μήνα καταδικάστηκε να καταβάλει στην σεναριογράφο Λώρεν Ρηβς 3.500.000 ευρώ, η οποία τον κατηγόρησε ότι απαιτούσε να «κατέβασω το παντελόνι και πίεζε το κεφάλι μου στον καβάλο του». Τον περασμένο Απρίλιο δικαστήριο της Καλιφόρνιας τον υποχρέωσε να καταβάλει αποζημίωση 10.000.000 ευρώ σε κάποια Τσαιήσιτυ Τζώουνς, η οποία ισχυρίστηκε ότι την απέλυσε όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. Τελικά, ο τύπος ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κα καθάρισε με 7.670.000 ευρώ.

Χωρίς υπερβολή τα εν λόγω περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης είναι το... λιγότερο που χαρακτηρίζουν τον 51χρονο Άλκη της πασίγνωστης και πάμπλουτης οικογένειας Δαυίδ. Λέγεται ότι ο μακαρίτης πατέρας του, όταν η κόρη του αναρωτήθηκε ''Γιατί δεν απασχολείται ο αδελφός μου στην εταιρεία;'', ο Ανδρέας Δαυίδ είπε: ''Προτιμώ να του δίνω χαρτζηλήκι 4 εκ. ευρώ το χρόνο και να μην κοστίζει 30 εκ. αν τον φέρω να δουλεύει στην εταιρεία''.

Κολοσσός παγκόσμιος είναι η Τρία Εψιλον- Coca Cola, των Κυπρίων Δαυίδ, που κυκλοφορούν στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη. Περιουσία μυθική, δεν ξέρουν τι έχουν. Ο δε γεννημένος στη Νιγηρία φοβερός και τρομερός Άλκης, είναι και κομάντο άμα λάχει, και τι δεν έχει κάνει στη ζωή του. Την ζει καιμαζί την ξεφτυλίζει τη ζωή με τα φράγκα που σκορπάει. Και πολύ συχνά γίνεται πρωτοσέλιδο με την αραβική φάτσα του είτε γιατί συνελήφθη για εμπόριο μαριχουάνας, είτε γιατί μπερδεύεται στη παραγωγή και τη σκηνοθεσία ταινιών. Τα έχει και τα ξοδεύει τα φράγκα του.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑΡΗΣ