Η ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ... ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ

 
Δεν λέμε τίποτα προσωπικό. Πιο σωστά δεν αναφέρουμε τίποτα περισσότερο απ' όσα γράφονται για τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος είναι σοβαρά ασθενής και νοσηλεύεται με επιτήρηση επώνυμων ιατρών. Τότε τι κάνουμε; Εκθέτουμε τα ΜΜΕ. τα οποία και στην περίπτωση του γηραιού επιχειρηματία γράφουν και αναπαραγάγουν ό,τι τους παραγγέλνουν. Μελάτα και καρμπον-άτα ρεπορτάζ.
 
Πανευτυχής ο Κοντομηνάς, γράφανε, με την νέα σύντροφο του, κάποια Αμερικανίδα καθηγήτρια, με διαφορά ηλικίας περισσότερο από 20 χρόνια. Γιατί όχι να μην υπήρχε αληθινός έρωτας ανάμεσα τους και σεξ ολοκληρωμένο από το 80χρονο Κοντομηνά; Που το ξέρουν τα μέσα και το θεωρούν δεδομένο; Και σήμερα στρέφονται ενάντια στην Αμερικανίδα ερωμένη, διότι κατέφυγε στη δικαιοσύνη και ζητάει 50.000 μηνιαία διατροφή.
 
Δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Δεν θα κάνουμε τον κόπο να ψάξουμε... δημοσιογραφικά τι είδους ερωτική σχέση ίσχυε και σε ποια συμφωνία οικονομική είχαν, αν είχαν προχωρήσει Κοντομηνάς και Αμερικανίδα σύντροφος του για ενάμισυ χρόνο. Απλά θίγουμε τη γελοία στάση των μήντια σε ερωτικές και μη συνυπάρξεις επωνύμων της πιάτσας για κάποιο άλφα διάστημα.
 
Ο ανοικτοχέρης Κοντομηνάς, ''ο άγιος Κοντομηνάς'' για κάποιους φιρμάτους δημοσιογράφους, είναι ένας υπερδραστήριος μπίζνεσμαν. Από τα 30 του που έστησε την Ιντεραμέρικαν δεν σταμάτησε να κερδίζει χρήματα με πετυχημένες κινήσεις στον τραπεζικό τομέα, τον τύπο γενικότερα, εφημερίδες, περιοδικά, κανάλια, ραδιόφωνα, στο λιανικό εμπόριο, στο σινεμά, σε νοσοκομεία, στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Αποτυχία του η ''άνωθεν'' επιθυμία του να εξαγοράσει το 1998 το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Άρης.
Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ