ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΕΟ

 

Αμερικανάκι ο Μπέος. Ένας είναι ο Μπέος, ο πασίγνωστος Αχιλλέας. Ο πετυχημένος στο ποδόσφαιρο, και ακόμα πιο πετυχημένος στην πολιτική. Χωρίς καμιά κομματική στήριξη, απεναντίας όλα τα κόμματα τον πολέμησαν, κι αυτός εκλέχτηκε δυο φορές δήμαρχος Βόλου. Πρώτος σε ψήφους το 2014 και από την πρώτη Κυριακή το 2019. Ο θρίαμβος.

Και θα του κουνηθούν οι Καραπαπάδες του Μαρινάκη, σε ποιον στον Μπέο; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο δήμαρχος με αμέτρητες πτήσεις στα ΜΜΕ, δεκάδες χιλιόμετρα μπροστά στις κάμερες θα βάλει στη θέση του όποιος τολμήσει να του ξηγηθεί αλμυρό φυστίκι. Είτε είναι πρωθυπουργός, αρχηγός κόμματος ή πρόεδρος ΠΑΕ, καναλάρχης και σία.

Λέμε ''Αμερικανάκι'' τον δήμαρχο διότι ξηγείται αμερικάνικα ως πολιτικός. Νόμος άγραφος στις ΗΠΑ ο υποψήφιος πρόεδρος της πλανηταρχίας να παίξει ''οικογενειακά''. Να λανσαριστεί με την κυρία του, τα παιδιά του, τα σκυλιά του και τα γατιά του. Ότι είναι οικογενειάρχης, όχι κανένα τσογλάνι μπαρμπουτατζής, πουτανιάρης, αλανιάρης, σαματατζής στα γήπεδα, μπουζουκόβιος, ναρκομανής, και στο θέμα σεξ είναι νορμάλ, όχι κάποιος ομοφυλόφιλος ή σεξιστής.

Παραμονή Χριστουγέννων ο Αχιλλέας Μπέος παρέδωσε μαθήματα πολιτικής ηθικής. Ανακοίνωσε το χωρισμό του από τη δεύτερη σύζυγο του με την εξής δήλωση:

''Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό. Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά''.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!