ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

 

Ψοφάω για μια κόντρα, έστω μονάχα μια, με αντιπάλους τους δικηγόρους Αλέξη Τσίπρα και Ειρήνη Μαρούπα. Γνωστος, πασίγνωστος ο πρώτος με την σχεδόν καθημερινή εμφάνιση του στα μέσα, αλλά είναι άδικο να υστερεί σε αναγνωρισιμότητα η συνάδελφος του, εξ ίσου μαχητική και ενάντια όλων, Μαρούπα. Μην ανοίξει το στόμα της, κι ευτυχώς το κάνει συχνά, το κορίτσι, που είναι μέλος της ΕΕΑ. Του οργάνου που ασχολήθηκε με το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ- Ξάνθη.

“Οι προδότες της κυβέρνησης Τσίπρα πρέπει να φάνε ξύλο…,όπου τους βρίσκει ο κόσμος”. Η κουβέντα είναι της Ειρήνης Μαρούπα, κάποτε υποψήφιας βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια στρατευμένης στους Ανέλ του συγκυβερνήτη του Σύριζα Πάνου Καμμένου. Η ίδια έχει αυτοχαρακτηριστεί ''Μπουμπουλίνα'' και δεν είναι καθόλου υπερβολική για όποιον γνωρίζει την πορεία της και τα λεγόμενα της.

«Ο κ. Τσίπρας, από τα 20 του χρόνια, παρακολουθείται από την ομάδα ψυχιάτρων... '' είναι μια ακόμα ηρωϊκή ατάκα της κυρίας Μαρούπα, η οποία παρ' ό,τι μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που εκδίκαζε την υπόθεση ΠΑΟΚ- Ξάνθη, δεν δίστασε να πει δημόσια αυτό που γνωρίζει:

- Ο Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη για να μην την πάρουν οι Τούρκοι. Όχι για να νοθεύσει το πρωτάθλημα. Απόδειξη ότι έδωσε δανεικό στον Κούγια τον Ουάρντα...

Εδώ τι λες; Εγώ; Ο Κούγιας τι λέει που υποστηρίζει την ανθελληνική στάση να υποβιβαστεί η ΠΑΕ του εχθρού της Τουρκίας Ιβάν Σαββίδη. Κι αν πει κάτι που δεν αρέσει στην Μαρούπα, αυτή δεν αποκλείεται να αντιδράσει όπως η δήλωση της για άλλο μέλος της ΕΕΑ: '' Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια, κρύβονται πίσω από το φουστάνι μιας γυναίκας... ''. Αυτήν θέλουμε!

Όταν στην ΕΕΑ συζητιόταν η καταγγελία Μαρινάκη για τη σχέση Μελισσανίδη-ΟΠΑΠ, σε ΜΜΕ της ΑΕΚ γράφτηκε ότι η ομάδα Νέοι Δραπετσώνας του συζύγου της Μαρούπα, επίσης νομικού, είναι φιλική του Ολυμπιακού. Και ο σύζυγος της κάνει παρέα με τον Καραπαπά.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΩΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ