ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ

 

Δεν χώνεψα ποτέ αυτή την γυναίκα. Ας της κάνω τη χάρη να την πω «γυναίκα», αυτό το σαμιαμίδι, την αντιπαθέστατη χλεμπονιάρα, την σύζυγο του γλυκύτατου και συμπαθέστατου παιδαρά Νταίηβιντ Μπέκαμ (φώτο). Είναι από τα απίστευτα. Ένα τόσο ωραίο παιδι, καλοφτιαγμένο και μπάνικο, λέω για τον πρώην ποδοσφαιριστή, να παντρευτεί μια υποψία γυναίκας, με το όνομα Victoria Adams. Κι αυτή η πρώην των Spice Girls να κυκλοφορεί σαν Beckham, και μ' ένα τουπέ λες και μέγιστη ποιήτρια με Νόμπελ, κορυφαία δραματική ηθοποιός με δυο Όσκαρ..

Και τι σε νοιάζει, θα μου πεις. Δεν με νοιάζει. Τότε; Ε, να έτσι το λέω. Πιάσαμε με την παρέα κουβέντα για γυναίκες. Για τις πολύ δυνατές γυναίκες. Που για μια απ' αυτές δίνεις τη μιδή ζωή σου αρκεί να περάσεις μαζί της μια εβδομάδα μονάχα. Και στη συνέχεια την κάνουμε γυριστή, ποιες διάσημες γυναίκες τις έχουμε για κατούρημα. Ε, εγώ είπα το όνομα αυτής της τάπας. Της Βικτώριας Μπέκαμ.

Δεν την γουστάρω. Ο τύπος της εν λόγω κυρίας μου την σπάει. Δεν αναφέρομαι στα κιλά της, στην κοντοστουποσύνη της και στο κοκαλιστάν του σώματός της. Η φάτσα της έχει κάτι το απεχθές. Κι όμως η κυρία είναι η απόλυτα πετυχημένη, όχι κάποια τυχαία περίπτωση που κάθισε στη διασημότητα της ως μέλος του περισσότερο γνωστού γυναικείου ποπ συγκροτήματος, των Spice Girls.

Εκμεταλλεύτηκε τις δημόσιες σχέσεις του μικρότερου κατά ένα χρόνο συζύγου της (1975), άνοιξε οίκο μόδας κι έγινε πλουσιώτερη από την βασίλισσα της Αγγλίας..

Μητέρα 4 παιδιών η Βικτώρια Μπέκαμ σηκώνει φώτο και μαζεύει ένα εκατομμύριο likes. Αυτά βλέπεις και προσγειώνεσαι. Τι μαλακία βαράει τον άλλον. Να περιμένει το σκιάχτρο να του πει ποιο είναι το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής της, όπου έχει θέση Νο 1 το ξύδι και Νο 2 το λεμόνι.

Θυμάμαι μια εκδήλωση στο Λονδίνο για να τιμηθεί η Βικτώρια Μπέκαμ ως η «Γυναίκα της Δεκαετίας». Τώρα, τι λες. Όταν πήρε το αναμνηστικό από τους διοργανωτές η κυρία Μπέκαμ, είπε το εξής φασιστικό: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ' όλες τις γυναίκες. Girl Power! ».

Ο ορισμός του φασισμού είναι αυτός. Να λες σε κάποιον «μπράβο», όχι επειδή πέτυχε κάτι, αλλά μόνον επειδή γεννήθηκε άνδρας, γυναίκα. Επειδή είναι Άγγλος, Γερμανός, Αρσεναλ, Μίλαν, κοντός, πλούσιος, λευκός, οτιδήποτε.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ Η ΜΕΙΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ GAY;