Ο ΜΠΕΚΑΜ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

 

Δεν έχω δει ούτε μια φωτογραφία του Νταίηβιντ Μπεκαμ με το ίδιο κούρεμα. Τριάντα χρόνια τώρα το έχω τρακάρει σε χιλιάδες φάσεις, όχι μόνο στα γήπεδα. Γλυκό παιδί, συμπαθητικό, τον αδικώ αν τον χαρακτηρίσω ''κοσμικό'' και celebrity και της προσκολλήσεως επειδή είναι παρών σε αμέτρητες εκδηλώσεις μόδας, σινεμά, μήντια, και σε πάρτυ χολυγουντιανών αστέρων. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι όλοι, γνωστοί του κι όχι, γουστάρουν την παρουσία του.

Μετράει ακόμα η μπογιά του, που λέμε. Έχει σταματήσει τη μπάλα αλλά το όνομα Μπέκαμ μετράει στους χάι κύκλους και όλοι θέλουν την επαφή μαζί του. Λέγαμε για τα μαλλιά του. Με την ευκαιρία. Δεν υπάρχει από καταβολής βρετανικού βασιλείου άνθρωπος να έχει γίνει περισσότερες φορές πρωτοσέλιδος λόγω της νέας του κόμμωσης.

Μια είναι η εξήγηση. Ο Μπέκαμ βαριέται τη φάτσα του. Δεν αντέχει να την βλέπει στον καθρέπτη κάθε πρωί την ίδια. Γι' αυτό πολύ συχνά, εμφανίζεται με νέο look. Εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Να, γιατί όταν έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα ταμπλόυντ τον μοστράραν με το τελευταίο του κούρεμα.

''Μένω στο σπίτι με τον κορονοϊό, τα περνάω καλά με τα τέσσερα παιδιά μου και την γυναίκα μου... '' έγραψε ο 45χρονος άλλοτε της Ρεάλ και της Μίλαν. Τι να πει; Ότι τις περισσότερες ώρες κάνει προπόνηση στο... κεφάλι;

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ