Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

 

Το άτομο διέπραξε το σπάσιμο του αιώνα. Δεν ξανάγινε. Μεγιστάνας καβάλησε το ιδιωτικό του παπόρι και εξαφανίστηκε από τη Νέα Υόρκη, κάπου καβατζωμένος ανάμεσα σε μικρά νησιά στην Καραϊβική. Και ρίχνει μια ανάρτηση απευθυνόμενος στο πόπολο, γιατί την κοπάνησε από τα εγκόσμια με την ευχή να είστε όλοι καλά. Αυτό ήταν! Και τρώει το κράξιμο από το σύμπαν διότι θεωρήθηκε η απόλυτη πρόκληση ο ίδιος να έχει την πολυτέλεια να στήνει καταφύγιο αρόδο με γιωτ 148 μέτρων αξίας 400 εκ. δολαρίων.

Ποιος είναι ο τύπος. Τεράστια προσωπικότητα, επιπέδου Στηβ Τζομπς. Το όνομα του David Geffen, κάποτε ο βασιλιάς της δισκογραφίας στην Αμερική, στη συνέχεια έκανε παγκόσμιο πρωταθλητισμό στο Χόλυγουντ ως παραγωγός ταινιών. Εβραίος βέβαια, ο ορισμός του αυτοδημιούργητου. Κι όταν μπλέχτηκε με το σινεμά βγήκε η βρώμα ότι παντρεύτηκε μυστικά το τεκνό Κιάνου Ρήβς, ηθοποιάρα που αρνήθηκε να διαψεύσει τις φήμες πως γκομένιαζε με τον Νταίηβιντ Γκέφεν. Τον προσωπικό φίλο και συνέταιρο του επίσης εβραίου Στήβεν Σπήλμπεργκ, κορυφαίου σκηνοθέτη.

Ο Γκέφεν, λοιπόν, που το 1992 έκανε came out as gay, δηλαδή δημοσιοποίησε ότι είναι ομοφυλόφιλος, ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, έκανε το ''λάθος'' να ενημερώσει τα social media για την απόφαση του να ''ξενητευτεί'' στα 2.000 μίλια μακριά λόγω του κορονοίού. Με την πολυτελέστατη και θηριώδη θαλαμηγό του που διαθέτει γήπεδο μπάσκετ, ελικοδρόμιο, κινηματογράφο, τζακούζι κι ένα κελάρι με χίλιες ετικέτες κρασιών.

Γιος Ουκρανού εργάτη είναι ο 77χρονος Δαβίδ Γκέφεν, που δεν σπούδασε τίποτα και για να πάρει προαγωγή είχε πλαστογραφήσει πτυχίο ανώτερων σπουδών. Από τον επίσης ουκρανικής καταγωγής Ρώσο ολιγάρχη, κάποτε ορφανό εβραιόπουλο, Ρομάν Αμπράμοβιτς αγόρασε το γιώτ το 2009 με 300 εκ. και το αντικατέστησε το 2012 μ΄ αυτό που κυκλοφορεί σήμερα. Το Rising Sun (φώτο) με τις 38 λουσάτες καμπίνες, το οποίο είχε έλθει στην Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2016.

Προσωπικά και με το μπαρδόν δεν σκανδαλίστηκα με την ''πρόκληση'' του μεγιστάνα να γνωστοποιεί το φευγιό του μέσα στην προστασία του πλωτού παλατιού. Αυτό... διαθέτει, μ΄αυτό κάνει τις τσάρκες του. Που είναι το σκάνδαλο; Αν είχε καίκι ή πλεούμενο 12 μέτρων, θα περιοριζόταν σ' αυτό. Στο φινάλε δεν τα είχε κλέψει τα φράγκα του, και δεν επειδή δεν ξέρει τι να τα κάνει, το ΄χει ρίξει στις ατέλειωτες φιλανθρωπίες.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ...