ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Αυτό που παίζεται εδώ και αιώνες με τα πρωτοσέλιδα είναι η απόλυτο ντροπή του οπαδού. Τον έχουν τόσο της πλάκας τον άρρωστο, τον βαρεμένο οπαδό που δεν τους σταματάει ούτε ο κορονοίός. Ακόμα κι όταν έχει παραλύσει η ποδοσφαιρική δραστηριότητα τα πρωτοσέλιδα θα ταίσουν τη δόση το στο οπαδικό πρεζόνι. Μην τον αφήσουν στη δίαιτα.

Ο υποψήφιος να έρθει στην ομαδάρα- όλες οι ομάδες είναι ομαδάρες- δεν κρατιέται, καίγεται να 'ρθει σ' εμάς. Μα είναι δυνατόν να φτιάχνεται ο άλλος με τέτοια πρέζα μαϊμού;

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, η γυναίκα του, η γκόμενα του, ο πατέρας του, βεβαίως ο μάνατζερ του επόμενο είναι να τα βάζουν κάτω πριν αποφασίσουν σε ποια ομάδα τους συμφέρει να υπογράψουν.Τι είναι αυτά που μας λες! Ο παικταράς αγνοεί κάθε άλλο κριτήριο προς όφελος της καριέρας του, τον ενδιασφέρει μόνο να έρθει στη δική μας.

Παίκτες έρχονται και φεύγουν. Στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα. Με το τσουβάλι υπογράφουν παίκτες αξίας και στα μέτρα του Ολυμπιακού. Και όπως έρχονται για λόγους που επιχειρηματικά συμφέρουν την ΠΑΕ, έτσι, πάλι για το συμφέρον της ανώνυμης εταιρείας φεύγουν σ' άλλη ομάδα.

Ε, αυτή την καθαρά εμπορική - και υγιή - διαδικασία την αγνοούν τα πρωτοσέλιδα διότι δεν απευθύνονται στον ισορροπημένο οπαδό, αλλά στον γκραν μαστούρη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έρχονται στη δική μας ομαδάρα διότι έχουν μυηθεί στην... ιδεολογία της. Στη φώτο, ο Ελβετός κυνηγός Κέβιν Μπούα που ακούγεται για Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ