ΤΟ ΔΡΑΜΑ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟ... TWITTER

 

Ο Λεμπρόν είναι ο γνωστός Τζαίημς Λεμπρόν. Το θηρίο του μπάσκετ. Ο βασιλιάς του ΝΒΑ, από το 2018 στους Los Angeles Lakers, με 37.5 εκ. δολάρια μισθό, πέρα από τα κέρδη από τους σπόνσορες. Κάνει ζωή χολυγουντιανού σταρ, είναι σταρ, από τα 18 του έδειξε ότι του ανήκει θέση στον αφρό του επαγγελματικού μπάσκετ. Προσωπικός του γυμναστής ένας βατραχάνθρωπος, και χρησιμοποιεί Ι.Χ. καλλιτέχνη του τατουάζ. Ποιο είναι το θέμα;

Η Erza Haliti είναι η σύζυγος του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή του αμερικάνικου φουτμπώλ Nick Vannett. Η Sofia Jamora είναι μοντέλο και social media star. Πριν μπούμε στο θέμα, για να πάρουμε γεύση την καραξεφτύλα της παγκόσμιας κοινωνίας και σε πόσο χαμηλό βαθμό έχει γλυστρήσει, να συμπληρώσω ότι ο Λεμπρόν είναι παντρεμένος και έχει τρία αγόρια.

Πανικός στα social media! Πανικός και διχασμός!!! Ο Λεμπρόν απάτησε την ξανθομάλλα γυναίκα του με το 24χρονο τσουλί Sofia Jamora. Αυτό είναι το θέμα που έχει αναστατώσει, έχει προβληματίσει τους μανιακούς των social media.

Η Sofia Jamora με τα 2,7 ακολούθους δεν γνωρίζω αν είναι τσουλί, την είπα έτσι διότι αυτή την εικόνα βγάζει σε κάθε φωτογραφία που σηκώνει. Υπαινιγμούς για εξωσυζυγική σχέση του Λεμπρόν με την Σόφυ έκανε η πρώην κολλητή της Erza Haliti. Πήρες χαμπάρι; Για κάποιους δικούς της λόγους κάποια ''δίνει'' και ξεφωνίζει μια κάποια ''φίλη'' για παράνομη σχέση με τον Λεμπρόν, και είτε λέει αλήθεια, είτε κάνει παιχνίδι, παρασύρει έναν κόσμο περίεργων να καταδικάσουν ή να υπερασπιστούν τον μπασκετμπωλίστα.

Σε ποιο κόσμο ζούμε, ρε. Τα ΜΜΕ να φρικάρουν για το πιο διαδεδομένο αντρικό σπορ, τη σεξουαλική απιστία, κι ένα κάρο εκατομμύρια θαυμαστές να παίρνουν θέση επειδή κάποια κυρία έριξε μια ατάκα με υπονοούμενα, ότι ξαπλώνει με πρώην φίλη της ο Λεμπρόν. Στη φώτο ο μπασκετμπωλίστας με την γκόμενα (;) σε δυο πόζες.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΙΜΗΣ;