ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ... ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

 

Δεν το έχουν μάθει ακόμα το ποίημα. Ότι οι 7 στους δέκα λένε ψέματα όταν κάνουν χρήση της δημοσιότητας τους. Και ''καλώς'' πράττουν οι άνθρωποι. Γιατί να πουν την αλήθεια όταν αυτή δεν τους συμφέρει; Το ζήτημα δεν είναι τι υποστηρίζει ο καθένας, αλλά ποια στάση κρατάνε τα ΜΜΕ και ο κοσμάκης. Με μια άλλη κουβέντα, είναι επιεικώς μαλάκας όποιος δίνει βάση στο τι δηλώνει δημοσίως ο πρωθυπουργός, ο παίκτης του reality, o πρόεδρος ΠΑΕ, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου εγκληματία, η τραγουδίστρια που τσακώθηκε με το αφεντικό του σκυλάδικου.

Και λες. Είναι δυνατόν να παρουσιάζει το μαύρο άσπρο το άλφα και το βήτα άτομο της πιάτσας και να καταπίνει αμάσητη την κολοκύθα ο δημοσιογράφος, ο παρουσιαστής, ο όποιος επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά του; Να σου πω. Παίζει και το άλλο. Αποδέχεται το απίθανο που του σερβίρουν για δυο λόγους. Πρώτον, για να μη θεωρηθεί κορόιδο, δηλαδή ότι ο άλλος τον δούλεψε. Και, δεύτερον, για να πουλήσει ψόφιο πράμα για ζωντανό και σπαρταριστό.

Θυμήθηκα περίπτωση, πριν εξήμισυ χρόνια. Την έχω σημειωμένη στο αρχείο, ήταν Ιανουάριος του 2014, εκπομπή Οι Καρντάσιανς με αρχηγό τον Αρναούτογλου, φιλοξενούμενος ο Νίκος Μουρατίδης. Σε κάποια στιγμή ο Ψαράογλου, ελπίζοντας να πιάσει λαβράκι από τον Μουρατίδη, την αμολάει ''Δεν σ’ έχουμε δει ποτέ με γυναίκα... ''. Θες ο παρουσιαστής να ήθελε να κανιβαλίσει, να διεισδύσει στην προσωπική ζωή του προσκεκλημένου του. Θες να αναζητούσε την μεγάλη αποκάλυψη.

Να, πως αντέδρασε ο Μουρατίδης, σοβαρά και εξομολογητικά: «Έχω παντρευτεί δυο φορές. Μια την Αφροδίτη, με την οποία έχω ένα γιο 22 χρονών, και σήμερα είναι ποδοσφαιριστής στη Ζάκυνθο. Την δεύτερη φορά παντρεύτηκα τον Μπάμπη και ετοιμάζομαι για τρίτο γάμο με την Μόνικα που ήταν πρώην Αριστοτέλης». Αυτό ήταν! .

Σπάσανε τα τηλέφωνα του Νίκου Μουρατίδη, κινητά, ακίνητα, τρεχάμενα, καλωδιακά, τσεπάτα, τοίχου, κρεμαστά, τα πάντα όλα. Να τον ρωτήσουν για τον γιο του. Για την «αποκάλυψη» που έκανε στην εκπομπή Καρντάσιανς του αφελέστατου Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο προσκεκλημένος τους σέρβιρε ένα χοντροκομμένο μπαλαμούτι, αφού σώνει και καλά ήθελαν να ασχοληθούν με την προσωπική του ζωή, κι όλοι μάσησαν. Αμόκ πάθανε τα πρωϊνάδικα και τα μεσημεριανάδικα να μάθουμε ποιος είναι, που βρίσκεται ο 22χρονος γιος του Μουρατίδη. Ο μούφα, ο ανύπαρκτος, ο φανταστικός γιος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΜΠΕΚΑΣ NETTA