ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ 27 Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

 

Αυτοκτόνησε ο άνθρωπος, πασίγνωστος στην Αμερική, εντελώς άγνωστος στην Ελλάδα, και στα δικά μας ΜΜΕ η είδηση πλασαρίστηκε με φωτογραφία, στην οποία είναι με το πρώην μοντέλο και ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλυ. Γέμισε ο τόπος από φωτογραφίες της... μοντέλας. Ποιος είναι αυτός που βούτηξε από τον 27ο όροφο ουρανοξύστη στο Λος Άντζελες; Μας το είπαν! Ήταν ο πρώην γκόμενος της Αγγλίδας Λιζ Χάρλυ, που πάντα φωτογραφίζεται με τα βυζιά στη μόστρα.

Στα 18 του ο περί ου ο λόγος Steve Bing, γόνος οικογένειας που περιλαμβάνεται στη λίστα Forbes, κληρονόμησε 600 εκ. δολάρια από τον παππού του, κατασκευαστή πολυκατοικιών στην Νέα Υόρκη. Με τέτοιο φτούκα προ ορίστηκε το παρόν και το μέλλον του. Δεν ήξερε τι να τα κάνει τα φράγκα. Άρχισε να τα επενδύει σε ταινίες στο Χόλυγουντ, να ενισχύει πολιτικούς π.χ. Αλ Γκορ, Χίλαρυ Κλίντον, να κάνει φιλανθρωπίες.

Γιατί αυτοκτόνησε μια χαρά παιδί; Αυτό θέλω να μάθω. Δεν μου κάθεται ότι έπαθε κατάθλιψη και του την βάρεσε διότι ήταν υποχρεωμένος να κλειστεί σπίτι λόγω της καραντίνας του κορονοϊού. Δίνει τέλος στη ζωή του στα 55 του αυτός που δεν του λείπει τίποτα, που τα έχει όλα. Γιατί; Η απάντηση είναι να μας πουν ότι είχε σχέση με τα βυζιά της Λιζ Χάρλυ, όταν αυτή χώρισε, μετά από 13 χρόνια, με τον ηθοποιό Χιου Γκραντ.

Να ρίξουμε και πενιές γκόσιπ. ''Είμαι έγκυος... '' του είπε η Elizabeth Hurley. Και πως το ξέρω ότι στο έκανα εγώ, της είπε. Έχουμε ελεύθερη σχέση κι όχι... αποκλειστική. Τελικά, όπως αποδείχθηκε από την εξέταση του DNA, ο γιος ήταν δικός του και τον αναγνώρισε. Μια άλλη σχέση του Στηβ Μπινγκ ήταν με την παντρεμένη επαγγελματία τενίστρια Λίζα Μπόντερ. Όταν γκαστρώθηκε αυτή, ''πράκτορες'' του συζύγου της Λίζας μπήκαν κρυφά στο σπίτι του Στηβ κι άρπαξαν δείγμα οδοντικού νήματος, για να διαπιστωθεί αν πράγματι αυτός ήταν ο πατέρας στο παιδί της γυναίκας του. Το DNA ''έδειξε'' ότι το παιδί είναι δικό του, έτσι τον κληρονομούν δυο εξώγαμα.

Στη φώτο, ο Στηβ Μπινγκ με τον Μπιλ Κλίντον.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΡΥΨΕ ΤΗ... ΓΝΩΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ