ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΣ

 
Αυτός ο άνθρωπος λες και γεννήθηκε για να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο. Είναι απίστευτο πόσο του ταιριάζει αυτό το μέσο. Δεν είναι ο λόγος του ή οι μουσικές του επιλογές, είναι όλο το πακέτο. Είναι ραδιοφωνατζής. Έχει σπιρτάδα, χιούμορ, παίζει με τον κόσμο και σε κάνει να ξεκινάς την μέρα σου χαμογελαστός. 
 
Με τον Μιχάλη γνωρίστηκα στα μέσα της δεκαετίας του ’80, συνεργαστήκαμε στο ραδιόφωνο του Antenna και έχουμε μείνει φίλοι. Συναντιόμαστε τυχαία σε αεροπλάνα και βαπόρια, τα λέμε όταν χρειαστούμε κάτι, και πάντα τρέφουμε αισθήματα συμπάθειας και αγάπης. Σήμερα θέλω να μιλήσουμε περί ραδιοφώνου…

 

Ξέρω πολύ κόσμο που προτιμάει να ξεκινήσει την μέρα του ακούγοντας εσένα στο αυτοκίνητο ή στο γραφείο, παρά κάποιους που μουρμουράνε δυσοίωνα πολιτικά σχόλια. Μια φίλη μου μάλιστα που σε παρακολουθεί χρόνια μου λέει πως είσαι ένας άνθρωπος που ό,τι κάνεις το κάνεις με συνέπεια και σοβαρότητα. Ισχύει;

  • Ισχύει και πρέπει να ισχύει εάν θέλουμε να δούμε αποτελέσματα στο άμεσο ή απώτερο μέλλον. Δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς συγκέντρωση και πάθος για το αντικείμενο.

Είσαι από τους τυχερούς που έκαναν το χόμπι τους δουλειά, έτσι δεν είναι;

  • Έτσι είναι. Από πολύ μικρός ανακατεύτηκα με το ραδιόφωνο, πρωτίστως στο τεχνικό του κομμάτι. Ξήλωνα ραδιοφωνικές συσκευές και προσπαθούσα να φτιάξω πομπούς. Κάποια στιγμή, που άρχισα να μιλάω στο μικρόφωνο, μου έλεγαν ότι είχα ωραία φωνή. Με τον τρόπο αυτό "ψωνίστηκα" και άρχισα να ασχολούμαι πλέον μόνο με το μικρόφωνο και την μουσική και σχεδόν καθόλου με τα τεχνικά.

Πόσα χρόνια είσαι στο Athens DeeJay;

  • Στον Athens DeeJay είμαι 21 χρόνια. Δηλαδή πριν καν υπάρξει σαν σταθμός (γέλια).

Στην πρωινή ζώνη πότε μεταπήδησες;

  • Νομίζω ότι ήταν το 2005. Το έκανα γνωρίζοντας ότι θα αλλάξει η ζωή μου για πάντα και μέχρι τέλους της καριέρας. Εάν πετύχεις το πρωί, δεν μετακινείσαι, γιατί θα κάνεις ζημιά στον σταθμό.

Δηλαδή τι ώρα ξυπνάς το πρωί;

  • Ξυπνάω στις 5.30 και φεύγω από το σπίτι στις 6.05. Βρίσκομαι στον σταθμό στις 6.20 και το show ξεκινάει στις 7.

Παράλληλα με το ραδιόφωνο, που δεν το παράτησες ποτέ, έκανες και τηλεόραση. Πως ήταν η εμπειρία;

  • Έκανα σποραδική τηλεόραση, αγαπώντας το ραδιόφωνο. Η εμπειρία δεν ήταν δυσάρεστη, αλλά ούτε "ψωνίστηκα", ούτε τρελάθηκα.

Πέρσι αποφάσισες να γίνεις και μέλος της κριτικής επιτροπής στο X-FactorΣου άρεσε;

  • Η πρόταση ήταν τιμητική, ποιος δεν ήθελε να είναι στο X-Factor; Δεν πέρασα άσχημα, απλώς θα ήθελα να…

H συνέχεια εδώ...nikosonline.gr