ΣΚΕΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΣΙΝΕΜΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ

 

Από το 1990 έγινε το όνομα στο Χόλυγουντ. Τριάντα χρόνια πρωταγωνιστής στις ταινίες που συμμετέχει. Ηθοποιάρα και εμπορικός ο 57χρονος Τζώνυ Ντεπ. Ο ορισμός του σταρ, με προσεγμένες επιλογές σε ταινίες ποιοτικές, δραματικές, πολεμικές, κωμικές, εποχής, ψυχολογικές, όλα τα είδη που κάνουν υψηλές εισπράξεις. Και, τελικά, με αφορμή τη μήνυση που έκανε σε βάρος αγγλικής εφημερίδας, στο δικαστήριο απομυθοποίησε ο ίδιος τον εαυτό του.

Αποκαλυπτικό σε διάσταση ανθρώπινης τραγωδίας. Ένας διάσημος, σούπερ αστέρας του κινηματογράφου, πετυχημένος επαγγελματίας, που κερδίζει για πλάκα εκατομμύρια δολάρια, με τον πιο εκφραστικό τρόπο άπλωσε τη φρίκη και την αηδία της προσωπικής του ζωής. Και απ' αυτά που τον κατηγορεί η πρώην σύζυγος του- ένα γυναικάκι που εύκολα κανείς την αποκαλεί ''τσουλί''-και ο ίδιος μ' αυτά που παραδέχθηκε έδειξε ότι είναι ένα ρεμάλι του κερατά.

Φοβερά πράγματα. Η παρουσία στο δικαστήριο του ινδιάνικης καταγωγής Τζώνυ Ντεπ έστειλε στην κόλαση το λούστρο που τυλίγει τους χολυγουντάνθρωπους. Τους κατοίκους στον πλανήτη της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ναρκωτικά, ακρότητες, ανωμαλίες, οτιδήποτε που ξεφεύγει από το μέτρο, το κανονικό, το φυσιολογικό, το ακίνδυνο, είναι... σύνηθες στον κόσμο των ηθοποιών οι οποίοι στις ταινίες έχουν την ικανότητα να συγκινούν, να διασκεδάζουν το παγκόσμιο κοινό.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΒΕΡΓΚΑΡΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!