ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

 

Φτάνει πια! Όχι άλλη πολιτική και κοινωνική... παρέμβαση για την κυρία Ιωάννα Τούνη, το μέγα θύμα της δημοσιοποίησης ροζ βίντεο, για το οποίο το κορίτσι απέσπασε τα καλύτερα σχόλια επειδή, λέει, τόλμησε να μιλήσει για την περιπέτεια της. Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Και η κουτσή Μαρία βγήκε στο κλαρί να υπερασπιστεί την imstagrammer και celebrity και inflouencer και τηλεπερσόνα, όλα αυτά, ίσως κι άλλες διαδικτυασκές ιδιότητες, είναι η πολυρεκλαμαρισμένη τούτες τις μέρες κυρία Ιωάννα Τούνη.

Που κολλάει η σοβαρή και έχουσα δικαίωμα στο δημόσιο λόγο σχολιογράφος Έλενα Ακρίτα με την ανύπαρκτη σε κοινωνικό μέγεθος Μαίρη Συνατσάκη; Στο πρόβλημα του διαδικτυακού εκβιασμού και σεξισμού
που ανέδειξε η Ιωάννα Τούνη. Καμιά ευθύνη δεν έχει καμιά Συνατσάκη, απλά και όσο γίνεται κατανοητά κρίνουμε την ποιότητα του... θορύβου που προκαλούν τα ΜΜΕ, τα οποία συνοδεύουν τα σχετικά ρεπορτάζ και με τις σχετικές σέξυ πόζες της κυρίας Τούνη. Ασφαλώς για να καυτηριάσουν παραμύθι φούρναρης την κακόβουλη, ανήθικη και καταδικαστέα ενέργεια σε βάρος της Τούνη.

Μέχρι εδώ, όμως. Εντάξει, το είπαν το ποίημα τους τα διάφορα σοβαρά κόμματα, κινάλ, σύριζα και σία, καταδίκασαν τη βιντεοσκόπηση εν αγνοία της Τούνη ενώ έκανε σεξ. Οπότε είναι σίγουρο πως θα κινδυνεύουν λιγότερο τα οι υποψήφιες μοντέλες που συμμετέχουν στα reality τύπου My Style Rocks, όπως είχε την ατυχία η Ιωάννα Τούνη, και της προέκυψε το κακό.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ, ΔΕΝ... ΞΕΛΟΓΙΑΖΟΝΤΑΙ