Η ΚΥΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ

 

Σπάνιο. Όχι απλά ασυνήθιστο, 'ισως δεν έχει ξανασυμβεί. Διάσημος να επιδιώξει ο ίδιος το δημόσιο διασυρμό του. Αυτό που κατάφερε ο Τζώνυ Ντεπ. 'Αλλο είναι να τον πιάσουν στα πράσα για γεγονός που τον εκθέτει, που δεν τον τιμά. Άλλο ο ίδιος να πάει για μαλλί και τελικά να βγει κουρεμένος.

Μη ξεγελάει που κάποιοι θαυμαστές του Αμερικανού ηθοποιού τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο και τον χειροκρότησαν. Του έδωσαν κουράγιο. Υπάρχουν και οι καραγκιόζηδες θαυμαστές. Που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διασυρθούν κι αυτοί. Μαζί με το ίνδαλμα τους.

Μεγάλος ηθοποιός ο Τζώνυ Ντεπ. Ίσως είναι ο καλύτερος της γενιάς του στο Χόλυγουντ, Ανώτερος του Μπραντ Πητ, του Σων Πεν, του Έντουαρντ Νόρτον, του Ματ Νταίημον. Ψιλοανόητο να ξεχωρίζει κανείς τον πιο σπουδαίο ανάμεσα στους σπουδαίους, που τρεις τουλάχιστον δεκαετίες δίνουν εξετάσεις με ανεπανάληπτη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία. Και ο Τζώνυ Ντεπ μ' αυτά που κατέθεσε στο δικαστήριο και μ' αυτά που του καταλογίζει η πρώην σύζυγος του έγινε παγκοσμίως ρεζίλι.

Ποιος ασχολείται με την πρώην σύζυγο, ηθοποιός, μοντέλα, τραγουδίστρια, ό,τι δηλώνει η κυρία τίποτα, η οποία εμφανίστηκε στη δίκη με την καινούργια γκόμενα της (φώτο), μια ξεφωνημένη λεσβία του Χόλυγουντ. Ένα μηδέν είναι η κυρία μπροστά στο μέγεθος Τζώνυ Ντεπ. Κι όμως και του πήρε λεφτά, και τον έκανε σκουπίδι..

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ