ΜΕ ΤΙΓΡΕ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ

 
''Χώρισα!'' γνωστοποιεί με ποστάρισμα στα social media το κορίτσι. Τι σόι σελέμπριτυ είναι αν δεν βγάζει στον αέρα τα προσωπικά της, όπως την βολεύουν. Την ρώτησε κανείς αν χώρισε ή αν βρήκε νέο γκόμενο; Ουδείς. ''Αρρώστησα!', άλλο σοβαρό νέο που ενδιαφέρει το σύμπαν της μαλακίας. Σύμπαν; Ναι, κύριε, δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Οι ανύπαρκτες ''ειδήσεις'' για ανύπαρκτα άτομα πουλάνε. Διαβάζονται. 
Αυτή είναι η αληθινή απελευθέρωση του γυναικείου φύλλου, και δεν το έχουμε πάρει πρέφα. Να επιδεικνύουν γυμνό το κορμί τους, καλυμμένο μόνο με μια ιδέα από μπικίνι στην παραλία, με αναρτήσεις που οι ίδιες κάνουν και τις περιποιούνται σχετικώς τα μέσα. Και πενηντάρες και εξηντάρες ακόμα αυτοπαρουσιάζονται ως σέξυ, με τιγρέ μαγιώ, χωρίς ρετούς, που χαλαρώνουν, λέει, στη θάλασσα κι άλλες τέτοιες νοστιμιές.
Και η ρεκλάμα, ρεκλάμα. Η κονόμα, κονόμα. Δεν μοστράρουν μονάχα τα προσωπικά νέα, π.χ. πέθανε η γιαγιά μου, πήγα για καφέ στην Γλυφάδα. Είναι και τι εσώρουχα φοράει η έτσι σελέμπριτυ, τι μάρκα σλιπάκι, ποιο απίθανο αξεσουάρ, που δεν πρέπει να απουσιάζει από τη συλλογή της κάθε in και into.
Έχει παραγίνει το πράμα. Οι περισσότερες ''ειδήσεις'' στις εφημερίδες του διαδικτύου αφορούν πλέον αδιάφορες στην ουσία αναφορές και περιττές, για να μην πω προσβλητικές για τον χρήστη. ''Ειδήσεις'' που δεν έχουν καμιά σχέση με ενημέρωση, αλλά και με διασκέδαση.
Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ