ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ

 
Η μεγάλη αγωνία των καναλιών. Να βρουν νέα πρόσωπα. Να μιλάνε στο γυαλί. Να τα λένε καλά. Το τι θα λένε δεν έχει σημασία, αυτό έρχεται δεύτερο και τρίτο στο λογαριασμό. Το ζητούμενο είναι το νέο πρόσωπο, η νέα φάτσα να κάνει γκελ. 
Η κουβέντα δεν γίνεται για το δελτίο ειδήσεων. Αυτό είναι ζόρικο. Αυτός ή αυτή που θα διαβάζει το ''on'', το κείμενο μπροστά τους, χρειάζεται να πείθει. Χαριτωμενιές και τσαχπινιές δεν σηκώνει το δελτίο. 
Ο σκάι κατεβάζει την ''Μενεγάκη της Κρήτης'', κατά κόσμο Ιωάννα Μαλέσκου (φώτο). Από κανάλι της μεγαλονήσου άφησε τις σπουδές της για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την τηλεόραση. Θα παρουσιάζει lifestyle, τη λένε ''ψυχαγωγική'' εκπομπή το μεσημέρι. 
Για αντικαταστάτρια της Μενεγάκη ο alpha κατεβάζει το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ποντάροντας στη συμμετοχή της στο ρηάλιτυ Next top model. Το mega θα χρησιμοποιήσει την ηθοποιό Δανάη Μπάρκα, κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου. 
Το πιο δύσκολο είναι το... ελαφρύ πρόγραμμα στην τηλεόραση. Γι' αυτό η ελαφράδα στα ελληνικά κανάλια είναι σκέτη σαχλαμάρα. Να δούμε ποιες από τις καινούργιες παρουσιάστριες θα κάνουν καριέρα χωρίς να γελοιοποιούν τους τηλεθεατές. Να μην τους κατεβάζουν κι άλλο το επίπεδο τους.
Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ;