ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ... BIG BROTHER!

 
Καλό σημάδι στην πρεμιέρα του νέου Big Brother, προχθές Σαββάτο σε κανάλι. Η εκπομπή πήγε πολύ καλά, έπιασε νούμερα τηλεθέασης και γι' αυτό μειώθηκαν τα κρούσματα του covid-19. Βέβαια. Αν η τηλεόραση κρατάει τον κόσμο μέσα στο σπίτι, μέρα εξόδου όπως είναι το Σάββατο, τότε περιορίζεται το σκορ διασποράς του κορονοϊού.
 
Οι ελπίδες μας, λοιπόν, για να πολεμηθεί η πανδημία στα ιδιωτικά κανάλια. Δεν θα τα κρίνουμε για τις πατσαβούρες που παρουσιάζουν, αλλά αν το πρόγραμμα τους αρέσει στον κοσμάκη. Αυτή θα 'ναι η αληθινή προσφορά τους στο κράτος, στη χώρα, στην εθνική οικονομία. 
 
Νούμερο 1 εχθρός σήμερα στην Ελλάδα είναι ο αόρατος κορονοϊός. Η πιο μεγάλη ζημιά. Να, γιατί κάθε μέρα μαθαίνουμε πόσοι νόσησαν, πόσοι οι θάνατοι και  πόσοι είναι διασωληνομένοι. Τελικά, απέτυχε η κρατική προπαγάνδα προκειμένου ο κόσμος να τηρεί τα μέτρα προστασίας. Και δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά ο κόσμος ο οποίος μετά το τέλος της καραντίνας δεν πειθαρχεί αυτοπροστατευόμενος. Τι μένει; 
 
Οι μαλακίες της τηλεόρασης. Να τις σερβίρουν όσο γίνεται πιο μαλακισμένα για να μη βγαίνει έξω ο κόσμος από το σπίτι του.
Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ