BACHELOR: Κοριτσια, κατασπαραξτε τον!

 

Ποιος Ντάνος, ποιος Βασάλος, ποιος φούφουτος… Κούκλες μου εδώ έχουμε fresh meat! Ξεσκίστε τον, κατασπαράξτε τον όσο υπάρχει καιρός γιατί σε λίγο θα έρθουν κι’ άλλοι…. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην μοντέλο, πρώην υπεύθυνος Νεολαίας στο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, ταξίδεψε στις Φιλιππίνες με το Nomads, με σκοπό να τρελάνει τους πάντες και τώρα είναι χωμένος στο Bachelor.

Σπούδασε λέει στην γυμναστική ακαδημία, είναι ψηλός, κορμάρα, μελαχρινός με γκρι-μπλε μάτια και είναι έτοιμος λέει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του (και τα πόδια του) για να γίνει γνωστός. Να γίνει λέει διάσημος. Να ασχολούνται μαζί του…

Ο 30αρης καλογυμνασμένος νεαρός από τη Μάνη είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί με το modeling και επίσης έχει παίξει ποδόσφαιρο στις ομάδες του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρομήτου Πειραιά, καθώς και της τσεχικής Ζενίτ Κάσλαβ. Ο Παναγιώτης είναι ανιψιός του Νίκου Φρονιμόπουλου, που τα τελευταία χρόνια είναι ο κολλητός του Απόστολου Γκλέτσου. Ο θείος Νίκος, λοιπόν, ήταν εκείνος που τον έβαλε στην θέση του υπευθύνου Νεολαίας του κόμματος. Μετά πήγε στο εξωτικό νησί Palawan, στις Φιλιππίνες, για το Nomads και επειδή δεν “χόρτασε”, τώρα τον βλέπουμε (όσοι βλέπουν) στο Bachelor!

Είναι ευκαιρία για τον νεαρό Μανιάτη να “την κάνει” και να…
Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr