ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑΟΥ

 

Καλά, αυτό είναι από τα άγραφα. Δεν υπάρχει προηγούμενο, να μου τρυπήσουν τη μύτη. Το αναφέρω, όχι τίποτα άλλο, έτσι να μη λησμονούμε πως και το απίθανο, το πέραν κάθε φαντασίας, συμβαίνει, μάλιστα με δράστη ιερέα.

Έχουμε συνηθίσει τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων από ρασοφόρους. Μέγα και ασυγχώρητο έγκλημα, αλλά… χάνει τη σημασία του, διότι είναι πλέον φαινόμενο. Αμέτρητες οι περιπτώσεις στο παπαδαριό που την πέφτουν σε αγοράκια και κοριτσάκια. Αυτό, όμως, που διεπράχθη στις ΗΠΑ, συγκεκριμένα σε ναό της Νέας Ορλεάνης πέρασε ήδη στο πάνθεον των πιο φρικτών σκηνικών. Γυρίστηκε βίντεο σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, ένα τρίο όπου συμμετείχαν 37χρονος ιερέας της εκκλησίας Πέτρου και Παυλου και δυο ''αφέντρες''.

Αφέντρα είναι η πόρνη που την πληρώνει άνδρας για να του... επιβληθεί. Να τον υποτάξει. Και οι δυο κυρίες της ιστορίας μας είναι πορνοστάρ, όχι ακριβώς πόρνες. Απλά στο βίντεο παριστάνουν τις αφέντρες, δείχνουν το ταλέντο τους να έχουν στα γόνατα τους τον άνδρα και να του συμπεριφέρονται με βία, όπως εκείνου του γουστάρει. Η κυρία στη φώτο, αφέντρα με 350 δολάρια την ώρα, γνωρίζει και πολεμικές τέχνες.

Ένας ματάκιας τρακάρησε το σώου, τον παπά με τις δυο αφέντρες, να κάνουν τα όργια πάνω στην Αγία Τράπεζα! Κι όταν τον πήραν πρέφα, τον πήραν στο κυνήγι, τότε αυτός ειδοποίησε την αστυνομία. ''Εμείς τι φταίμε... '', είπαν οι δυο αφέντρες. ''... Κάναμε ό,τι κάναμε σε… κλειστό και ιδιωτικό χώρο''.

Ο καθολικός αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης για τη χυδαία βεβήλωση μέσα στο ναό έδιωξε τον ιερέα που ήταν στο κόλπο του σεξουαλικού τρίο και έδωσε εντολή να καεί η Αγία Τράπεζα. Με δυο κινήσεις την καθάρισε τη δουλειά ο άνθρωπος.

Διαβαστε ακομα:

ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ…