Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΤΑΧΙ

 
Δεν θέλουν μάσκες οι ''οργισμένοι''. Μόνο αυτοί; Σε κανένα δεν αρέσει η μάσκα. Έλα, όμως, που η λογική και ο πολιτισμός, δηλαδή η κατανόηση ότι υπάρχει κίνδυνος όχι μόνο να προστατευτεί κανείς, αλλά και να προστατεύσει τον συμπολίτη,επιβάλει την ενοχλητική μάσκα.
Τι εννοούν οι ''αντιστασιακοί'' της μάσκας; Πως εκείνοι είναι υπέρ της ελευθερίας, του... ζυγού της μάσκας, κι αυτοί που την φοράνε είναι... συντηρητικοί, υποτακτικοί, γιεσμέν.
Πριν λίγα χρόνια γέμισε ο τόπος κάμερες στους δρόμους, για να βιντεοσκοπούνται όσοι κυκλοφορούν. Ο κίνδυνος της τρομοκρατίας, κι όχι μόνο. Και πλάκωσαν οι διαμαρτυρίες. Μας κατασκοπεύουν. Μας παρακολουθούν σε κάθε βήμα. Καταργούν τα προσωπικά μας δεδομένα. 
Οι περισσότεροι απ' αυτούς που τα έβαλαν με τις ''αμερικανιές'' να ρουφιανεύουν τον κοσμάκη με τις υπαίθριες κάμερες σε στύλους, είναι εκείνοι που μόλις λίγα χρόνια ανέβαζαν προσωπικές τους στιγμές στα λεγόμενα social meadia. Φοβερά πράγματα. Να μανουριάζει κάποιος γιατί τον σημαδεύουν με την ''κρυφή'' κάμερα, και ο ίδιος να λανσάρει δημόσια ό,τι μαλακία διαπράττει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πήγε για καφέ, σε γάμο, σε γυμναστήριο, για shopping, για παραλία κλπ.   
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗΘΟΣ