Περαστικα στην Γκελυ Μαυροπουλου

 
Έπεσε και χτύπησε την σπονδυλική της στήλη με αποτέλεσμα να περνά δύσκολες ώρες σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά με τους γιατρούς να αισιοδοξούν. Η Γκέλυ Μαυροπούλου έχει υποστεί κάκωση στην οσφυϊκή μοίρα.
 
Βρισκόταν στο σπίτι κάνοντας δουλειές, όταν ζαλίστηκε, έπεσε και χτύπησε. Ευτυχώς δεν έχασε τις αισθήσεις της και έτσι μπόρεσε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στα έκτακτα περιστατικά. Περαστικά και σιδερένια με όλη μας την αγάπη.
 
Η Γκέλυ Μαυροπούλου, η  είναι γνωστή ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1932 στη Θεσσαλονίκη. Γονείς της ήταν οι επίσης ηθοποιοί Άγγελος Μαυρόπουλος (1901 - 1979) και Μαρίκα Κρεβατά (1910 - 1994). Σπούδασε στη Γαλλική Ακαδημία Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του «Θεάτρου Τέχνης» του Καρόλου Κουν. Καθηγητές της στη σχολή, ήταν μεταξύ άλλων ο Κάρολος Κουν, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο Μίνως Βολανάκης.
 
Από τη σχολή αποφοίτησε το 1955 και την ίδια χρονιά, έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση στο θέατρο «Ρεξ - Κοτοπούλη» - όπου την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Δημήτρης Μυράτ, με το έργο «Επτά χρόνια φαγούρα» του Άξελροντ, στο πλευρό της Μελίνας Μερκούρη. Έκτοτε συμμετείχε σε εξαιρετικές παραστάσεις, σπουδαίων δημιουργών και σκηνοθετών (Αλέξης Μινωτής, Αλέξης Σολομός, Δημήτρης Ροντήρης, Κωστής Μιχαηλίδης κ.α.), έχοντας πάντα στο πλευρό της μεγάλους πρωταγωνιστές: Κατίνα Παξινού, Άννα Συνοδινού, Χριστόφορος Νέζερ, Λυκούργος Καλλέργης, Θάνος Κωτσόπουλος, Βάσω Μανωλίδου, ο Στέλιος Βόκοβιτς, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ντίνος Ηλιόπουλος, Μίμης Φωτόπουλος, Μάνος Κατράκης, Δημήτρης Μυράτ, Αλίκη Βουγιουκλάκη κ.α.
 
Παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Στέφανο Στρατηγό και δεν έχει διστάσει να πει, πως ο σύζυγός της, κατά το διάστημα που ήταν παντρεμένοι, απέκτησε…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr