ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ

 
Μια εποχή είχαν βουήξει τα έντυπα στις Η.Π.Α για την κατάσταση της υγείας του Jack Nicholson. Άλλοι έγραφαν ότι πάσχει από άνοια, άλλοι από Alzheimer. Η οικογένεια του διέψευσε τα πάντα. Πέρσι οι φήμες οργίασαν πάλι. Η τελευταία φορά που εθεάθη δημόσια ήταν όταν παρακολούθησε ένα παιχνίδι των Lakers (είναι τεράστιος θαυμαστής της ομάδας), τον Ιανουάριο του 2019 με τον γιο του, αλλά από τότε δεν τον ξανάδε κανείς.
 
Άρχισαν πάλι να γράφουν, μέχρι που ο εγγονός του, Duke Nicholson, επίσης ηθοποιός, έκανε δηλώσεις, πως η υγεία του παππού του είναι μια χαρά. Είπε στο Hollywood Reporter ότι πέρασαν μαζί την ημέρα των ευχαριστιών (Thanks Giving), και είναι τέλεια.
 
Οι θαυμαστές του Nicholson ησύχασαν ακόμα πιο πολύ όταν στις 26 Ιανουαρίου 2020, μετά το αεροπορικό δυστύχημα – που στοίχησε την ζωή του Kobe Bryant και της κόρης του – ο σπουδαίος ηθοποιός, ως μεγάλος fan του Bryant και των Lakers, ήταν συντετριμμένος και έκανε δηλώσεις.
 
Εδώ και κάποια χρόνια ο Jack Nicholson έχει αποσυρθεί από τον κινηματογράφο. Πολλοί “καλοθελητές” άρχισαν να λένε πως πάσχει από άνοια και επειδή το κατάλαβε εγκαίρως, αποφάσισε να σταματήσει. Η αλήθεια είναι πως ο Nicholson πλησιάζοντας τα 80 (σήμερα είναι 83 ετών), και μετά από μια καριέρα 60 ετών... 
Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr