ΟΤΑΝ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΝΤΟΥΣ...

 
Καλά το πάει... Όχι μόνο καλά, μια χαρά! Τέλεια! Κι’ όσο γδύνεται, τόσο περισσότερο θα αρέσει και θα φαντασιώνονται οι τηλεθεάτριες! Γιατί, καλύτεροι είναι οι διάφοροι Τούρκοι στα σίριαλ που χαλάνε κόσμο στον γυναικόκοσμο; Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, στα 34 του, έχει όλο τον χρόνο να γίνει σταρ και να παίξει μετά όποιο παιχνίδι θέλει.

Έχει κάνει μια ταινία, έχει παίξει σε 4 θεατρικές παραστάσεις και σε 6 τηλεοπτικές σειρές. Ξεκίνησε με 2 επεισόδια στην “1οη εντολή” το 2015 και τώρα, μετά από 5 χρόνια είναι πρωταγωνιστής στην “Αγγελική”.

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει μάρκετινγκ και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του. Σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση, στην οποία κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα δημοφιλής.

Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο "Το δώρο" της αστυνομικής σειράς του Alpha TV “10η εντολή” υποδυόμενος έναν αστυνομικό. Ακολούθησε μία ακόμη συμμετοχή στην ίδια σειρά στο επεισόδιο "Θυμός" τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Την ίδια χρονιά κέρδισε ένα ρόλο για το καστ της νέας κωμικής σειράς του Mega Channel “Μάλιστα, Σεφ!”. Εκεί τη σεζόν 2015-2016 υποδύθηκε τον Κωστή, τον μπάρμαν του εστιατορίου Chef Philippe που διαδραματιζόταν οι ιστορίες της σειράς. Πέρσι υποδύθηκε τον αστυνόμο Γιώργο Αθανασιάδη, που αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Άννας Μακρίδη, στο πολύ καλό ερωτικό θρίλερ του Alpha “Έρωτας Μετά” και φέτος τον βλέπουμε ως επιστάτη Μιχάλη Ζάχο, που γνωρίζει το μυστικό της κεντρικής ηρωίδας της σειράς “Αγγελική”. 
 
Οι εμφανίσεις του με το φανελάκι ή οι σκηνές όπου ημίγυμνος κάνει υπαίθριο ντους, έκαναν όλο τον γυναικείο πληθυσμό να…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr