ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΦΙΛΙ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΒΑΝΔΗ

 

Χαμός για μια ιστορία ανύπαρκτη. Εντελώς ανύπαρκτη. Τρεις μέρες τα μέσα έχουν αφηνιάσει για το φιλί στο στόμα της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή. Τα άντερα τους έχουν γράψει και δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν φωτογραφίες του μέγιστου ιστορικού γεγονότος. Ότι τερματίστηκε, λέει, η μακροχρόνια κόντρα ανάμεσα στις δυο κυρίες της ντόπιας ποπ. Παραμύθι.

Ποια κόντρα; Καμιά από τις δυο δεν βούτηξε τον γκόμενο ή τον σύζυγο της άλλης. Ποτέ δεν είχαν την όποια αντιδικία σε προσωπικό επίπεδο, για κάθε άλλο ζήτημα. Στα δικαστήρια ή όπου αλλού. Το ότι η μια ήθελε υψηλώτερο νυχτοκάματο από την άλλη ή να πουλάει περισσότερους δίσκους, αυτό δεν είναι κόντρα, ούτε αντιπαλότητα. Πρόκειται απλά για επαγγελματικό ανταγωνισμό, κυριλάτο και με τους κανόνες του fair play.
Το φιλί μπροστά στις κάμερες των δυο τραγουδιστριών- ηλικίας 114 χρονών στη σούμα-  ήταν το θεατρινίστικο και στημένο και προγραμματισμένο. Τι σημαίνει αυτό; Όχι, βέβαια, ότι άφησαν πίσω τους τις διαφορές που… δεν είχαν.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τον κόσμο εκείνον που ψοφάει να κοροϊδευτεί, για να κάνουμε ταμείο. Τα ΜΜΕ πουλάνε μούσι στον μαλάκα για να κερδίσουν την προσοχή του. Και ο μαλάκας δηλώνει παρών διότι ψοφάει να τσιμπήσει και να βγάλει τις κρυάδες του στα social media, γιατί δεν έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί.    

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ