ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ DONALD TRUMP ΚΑΙ JOE BIDEN

 

Από τον περασμένο Μάρτιο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας ο κορονοϊός. Το πότε θα βγει από τη ζωή μας δεν το αποφασίζει το μικρόβιο. Όχι, δα! Έχουμε κι εμείς λόγο, τι σόι δημοκρατία είναι αυτή, αν άλλοι κάνουν κουμάντο στην καθημερινότητα μας. Ο κυρίαρχος λαός αντιδρά όπως κρίνει εκείνος στις πανδημίες και τα lockdown.

Ο λαός τον οποίον υπηρετούν κόμματα ποιοτικά και προοδευτικά και το 2020, το έτος του κορονοϊού, μέσω του ιντερνέτ κατέδειξε τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες του. Μέγας και αδίστακτος καθρέπτης το διαδίχτυο! Να, τα κορυφαία πρόσωπα για πάρτη των οποίων γκουγκλάρε ο λαός στην Ελλάδα:

Νούμερο ένα Σωτήρης Τσιόδρας. Νούμερο δύο Νίκος Χαρδαλιάς. Επόμενο. Είπαμε, ότι βιώσαμε τη χρονιά της επίθεσης του κορονοϊού και ο κόσμος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, στις αναζητήσεις περισσότερο προσφιλείς ήταν ο λοιμωξιολόγος Τσιόδρας και ο πολιτικός Χαρδαλιάς. Δυο άτομα που περισσότερο από κάθε άλλο συνδέθηκαν με το δημόσιο κίνδυνο Covid-19.

Νούμερο 3 ο Donald Trump και Νο 5 ο Joe Biden, ένα άλλο ''δίδυμο'', λόγω των εκλογών στις ΗΠΑ. Λησμόνησα το Νο 4 πρόσωπο στη λίστα εκείνων που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων το 2020. Είναι … , είναι … , ας το πάρει το πατάμι… , είναι η Ιωάννα Τούνη!!! Η οποία κυρία Τούνη απέσπασε περισσότερα κλικ, περισσότερα googlαρίσματα από την κυρία Κατερίνα- χάσατε αν είπατε… Καινούργιου- Σακελλαροπούλου. Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της δημοκρατίας στη χώρα μας βρίσκεται στη έκτη θέση πίσω από τη γυμνασμένη πλάτη της Ιωάννας Τουουουούνη!

Διαβαστε ακομα:

ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ ΜΟΝΤΕΛΑ