ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΤΟ… SURVIVOR

 

Kοιμόμαστε όρθιοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν παίρνουμε χαμπάρι συγκλονιστικά γεγονότα, τα οποία θα πήγαιναν εντελώς αδιάβαστα, αν δεν υπήρχαν κάποιες κουτσομπολίστικες εκπομπές της συμφοράς. Μέγα σκάνδαλο, κύριε, στο reality ‘’επιβιώσεως’’ όπως το λένε, αν δεν κάνω λάθος, το Survivor. Το οποίο μέγα σκάνδαλο το ξεσκέπασε ένας από τους παίκτες. Ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης βρέθηκε, λέει, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και τηλεφώνησε στην σύζυγο του.

Αστείο, πιο σωστά γελοίο θα πει κάποιος να λένε ότι ο ένας παίκτης του Survivor είναι σε έξαλλη κατάσταση γιατί ένας άλλος του είπε κάτι και τον έφερε εκτός εαυτού. Κι όμως, τα πράγματα είναι σοβαρά. Πάρα πολύ σοβαρά και γι’ αυτό δικαιολογημένα απασχολούν μέχρι λεπτομέρειες άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Στέκονται οπαδικές κι όχι εκπομπές στη διαιτησία αγώνα. Ότι το κοράκι δεν έδωσε φάουλ στο γκολ, αγνόησε πέναλτυ, δεν έβγαλε την κόκκινη για αντιαθλητικό παιχνίδι. Αυτά, για να μιλήσουμε σοβαρά, δεν είναι τίποτα μπροστά στα σκάνδαλα του Survivor. Όταν ένας τηλεφώνησε στην γυναίκα του και έτσι νόθευσε τον ανταγωνισμό.

Το άλλο το τρομερό. Το απίστευτο. Κάτι, λέει, δίνουν στους παίκτες μέσα στο φαγητό τους. Κάτι βιταμίνες. Και πριν τα αγωνίσματα να τρώνε μπανάνες ή αβοκάντο.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΚΤΩ ΓΑΜΟΥΣ Ο LARRY KING