ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΣΤΑΘΕΙ ΤΥΧΕΡΗ…

 

Μου είναι συμπαθής η κυρία Παμέλα Άντρσον, όχι βέβαια για τις μαλακίες που κάνει στην προσωπική της ζωή. Στο σκάνδαλο και μαζί στη τραγωδία είναι βουτηγμένες οι ερωτικές της σχέσεις, και οι γάμοι της. Προχθές διέπραξε έναν ακόμα, τον πέμπτο γάμο με άγνωστο τεκνό (φώτο). Καλά στέφανα. Ο προηγούμενος, ο τέταρτος γάμος της, ήταν με παραγωγό του Χόλυγουντ κράτησε μόλις 12 μέρες. Της έχουν συμβεί και χειρώτερα της δυστυχούλας.

Μου είναι συμπαθής η Καναδέζα σταρ με το στήθος σήμα κατατεθέν από τότε που πιτσιρίκα έπαιζε στο Baywatch, διότι είμαι σίγουρος για την ευαισθησία της ψυχής της. Και τη λαχτάρα της να πέσει σε άνδρα που να της αξίζει, να την καταλαβαίνει. Γκόμενα προκλητική και αστραφτερή, νύφη περιζήτητη και πρωτοσέλιδη, αλλά από μυαλό μπανάνα πατημένη που γλυστράει με τη μία.

Μητέρα τριών παιδιών, περπατάει ήδη στα 54 η χορτοφάγος Παμέλα Άντερσον κι ακόμα ψάχνεται αισθηματικώς. Φόρεσε ένα απλό νυφικό, και κάτι σπορ μπότες μέχρι το γόνατο, παντρεύτηκε τον σωματοφύλακα της και για μια φορά ακόμα δήλωσε ευτυχισμένη. Ότι βρήκε τον άνθρωπο που χρειάζεται. Προχώρησε στον πρώτο της γάμο, αφού γνώριζε αρκετά, ήδη 96… ώρες (!...) τον άνδρα της ζωής της, έναν ντραμίστα μουσικού συγκροτήματος.

Κάθε γάμος, κάθε σχέση που δεν κατέληξε στην εκκλησία κι ένα ακόμα δράμα για το κορίτσι, το οποίο από φράγκα είναι χοντρά κονομημένο. Γι’ αυτό δηλώνει ακτιβίστρια και ασχολείται ενεργά και συστηματικά με την προστασία της καναδέζικης φώκιας. Αυτός ο κόσμος του σινεμά, ακατανόητος και στην πραγματικότητα άγνωστος σ’ εμάς τους κοινούς θνητούς.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΚΤΩ ΓΑΜΟΥΣ Ο LARRY KING