Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

 

Αυτό δεν είναι κεραμίδα στο κεφάλι. Με σκερπάνι σε κοπανάνε, όταν ξαφνικά σε ''δίνουν'' δημόσια, ότι είσαι ξεφτύλας άνδρας. Έτσι είναι. Άντρας για φτύσιμο είναι εκείνος που για να ξαπλώσει με γυναίκα εκμεταλλεύεται μόνο την εξάρτηση της απ’ αυτόν. Της ζητάει να κατεβάσει το σλιπάκι της διαφορετικά αυτή θα χάσει τη δουλειά της, θα την μεταθέσει, θα της μειώσει το μισθό.

Λέμε για το ξαφνικό, την πετριά, την κοτρώνα, εκεί που δεν το περιμένει ο τάδε φιρμάτος. Η ζημιά. Ανεξάρτητα αν καλώς τον διασύρει μια γυναίκα ή δυο και τρεις παρέα. Για παράδειγμα ο κύριος Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε γίνει γνωστός ως μόνιμος σύντροφος της, επί οκταετία και μέχρι το θάνατο της, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Στα 24 ο Σπυρόπουλος από το Αγρίνιο, στα 54 η εθνική σταρ, όταν πρωτογνωρίστηκαν, 30 χρόνια ακριβώς η ηλικιακή τους διαφορά (φώτο). Αυτό το κεφάλαιο ξεχάστηκε, άλλωστε η Βουγιουκλάκη πέθανε το 1996, ο Σπυρόπουλος συνέχισε τη ζωή του, προσωπικά και καλλιτεχνικά με άλλα επεισόδια, μέχρι που του κλήρωσε το λαχείο της δυσφήμησης. Η καταγγελία από τρεις κυρίες του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση.

Άξιο παρατήρησης. Το πως αντέδρασε ο Σπυρόπουλος στην καταγγελία σε βάρος του. Ελάφρυνε τη θέση του με τη δημόσια δήλωση του. Κέρδισε τις εντυπώσεις. Είδες, ότι ο πελάτης δεν χάνει αν πειθαρχεί στις συμβουλές του δικηγόρου του; Απεναντίας, έχασε τη κοινή γνώμη ο Γιώργος Κιμούλης μ’ όσα είπε μετά απ όσα τον κατηγόρησε η Ζέτα Δούκα.

 Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ