ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ... ΑΔΕΛΦΑΤΟ

 

Αυτό το κόλπο της ''σεξουαλικής παρενόχλησης'', όπως το λένε κυριλάτα και δικονομικά, δεν αφορά θύματα μόνο γυναίκες. Θύματα είναι και άνδρες, από άνδρες οι οποίοι χρησιμοποιούν την ίδια πατέντα. Γλυκόλογα, χειρονομίες και υποσχέσεις ότι αν υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις τους, τότε ο νέος θα έχει προνομιακή μεταχείριση. Τέλος πάντων, θα βγει κερδισμένος. Διαφορετικά, αν το αγόρι αρνείται τη σεξουαλική… προτίμηση, τότε δεν θα προσληφθεί ή θα απολυθεί.

Ξεχνάμε την σεξουαλική πίεση και βία σε άνδρα από γυναίκα. Περίπτωση που τη διαχειρίστηκε κινηματογραφικά η χολυγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστές την Ντέμυ Μουρ και τον Μάικλ Ντάγκλας. Δεν συνηθίζεται, άντε να παίζει στο ένα τα εκατό. Ο χαμός γίνεται για το συνηθισμένο φαινόμενο, όπου άνδρας ισχυρός οικονομικά ή σε δυνατό πόστο εκμεταλλεύεται την αδυναμία, την επιθυμία γυναίκας όταν αυτή βγαίνει στην αγορά εργασίας.

Λοιπόν. Όπου να ΄ναι θα βγουν στον αέρα καταγγελίες ανδρών που δέχθηκαν ανήθικες προτάσεις από άνδρες στο ελληνικό θέατρο. Δεν λέω τίποτα περισσότερο απ’ αυτά που ακούγονται στην πιάτσα. Που συζητιούνται. Ότι θα σκάσουν κανόνια και οι μπάλες θα πάρουν μεγάλα ονόματα.

Είναι ποιος άνδρας ηθοποιός θα κάνει την αρχή και σ’ αυτό το γήπεδο. Που μάλλον παρουσιάζει περισσότερο γαργαλιστικό ενδιαφέρον από τη σφαγή ανδρών μετά από καταγγελίες γυναικών.

Διαβαστε ακομα:

ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ