ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

 

Μια μονάχα στιγμή αρκεί να σκεφτεί κανείς για να αντιληφθεί σε ποιο κόσμο ζούμε. Ο πλανήτης είναι ένας απόπατος. Ο άνθρωπος είναι ο υπαίτιος. Ποιος άνθρωπος; Όχι ο ατομικός άνθρωπος, αυτός είναι σκεπτόμενος. Η ζημιά προέρχεται από τον κοινωνικό άνθρωπο. Από τον συλλογικό άνθρωπο. Τον δέκτη των μέσων μαζικής επικοινωνίας, που στην πραγματικότητα ενεργούν ως μέσα μαζικής καταστροφής.

Της πουτάνας το μαγκάλι με τη συνέντευξη του Βρετανού πρίγκηπα Χάρυ και της συζύγου του της μάρκας μ’ έκαψες Μέγκαν Μερκλ στην γκράντε τηλεοπτική περσόνα αραπίνα Όπρα. Μόνο μια στιγμή, λοιπόν, να σκεφτεί κανείς προς τι αυτός ο πανικός για ένα ασήμαντο των ασημάντων ζήτημα για τον παγκόσμιο πληθυσμό, φτάνει και περισσεύει για να συμφωνήσει στο περί απόπατου.

 Τεράστιος οικονομικός τζίρος αυτή η μπίζνα με την πολυσυζητημένη πριν ακόμα δοθεί συνέντευξη. Πρώτα έκανε συμφωνία η εταιρεία της Οπρα Ουίνφρυ, να πληρώσει τόσα εκατομμύρια το ζεύγος Μέγκαν- Χάρυ και μετά η αραπίνα πούλησε τα δικαιώματα της συνέντευξης σε κανάλι, το οποίο με τη σειρά του μεταπώλησε τη χρήση του προϊόντος (της συνέντευξης) σε άλλα 64 δίκτυα. Κι όλα αυτά γιατί;

Για να πει η Μέγκαν ότι δεν την συμπαθούσε στο παλάτι η ‘’άλλη’’, η Καίητ, η σύζυγος του Ουίλιαμ, του αδελφού του Χάρυ. Χέστηκα. Ότι η ζωή της στο παλάτι ήταν κόλαση, η Καίητ με ρουφιάνευε, μ’ έκανε να κλαίω, και γι’ αυτό αποφασίσαμε με τον Χάρυ να ζήσουμε στις ΗΠΑ. Σκέτο Survivor. Ο έτσι είπε αυτό για τον γιουβέτσι, η μια όρνιθα θύμωσε για μια άλλη κότα κι όλες αυτές οι βαράτε κι ας κλαίω μαϊμού τσόντες να τις έχουν στο μάτι και τις μπανίζουν στο κανάλι ένα κάρο μαλάκες.

Διαβαστε ακομα:

Η ΙΝΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ