ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

 

Ανοίγεις διάλογο με τον κόσμο; Χαμένος είσαι από χέρι. Είσαι, λες, ανοικτός στην κριτική, στην επικοινωνία, στην ανταλλαγή απόψεων, όλα αυτά τα απίθανα και περίεργα, τότε έμπλεξες και το φταίξιμο είναι όλο δικό σου.

Ο γιος του Πάριου κάνει μια ψευτοεκπομπή με την γυναίκα του, και είπε κάτι αυθόρμητο και αληθινό, αλλά την πάτησε. Επειδή το είπε δημόσια. Επειδή απευθύνθηκε στον κόσμο. Και τον παρέλαβαν οι… εκπρόσωποι του κόσμου κι αυτός έψαχνε να… απολογηθεί. Γιατί; Είπαμε, έμπλεξε με τον απόπατο του κόσμου.

Δεν πάω, είπε ο γιος, να ακούσω τον πατέρα μου, διότι δεν θέλω να τρώω στη μάπα τα λάθη. Κάπως έτσι το διατύπωσε. Και ασφαλώς εννοούσε ότι ως μουσικός ο ίδιος ενοχλείται από τα λάθη της ορχήστρας, όταν τραγουδάει ο πατέρας του. Τι ήταν να το πει αυτό! Τον περιέλουσε ο εμετός του κόσμου. Οι ανώνυμοι σχολιαστές του διαδιχτύου. Αυτή η του αποχωρητηρίου φάρα.

Είναι στο σπορ μέσα και τα ΜΜΕ. Τα οποία τι έγραψαν; Πως ''οι θαυμαστές του Πάριου'' εξοργίστηκαν με το θράσος του γιου, που είναι ένα τίποτα μπροστά στον πατέρα του, πως ντροπή του να λέει τέτοια πράγματα, δεν σέβεται κλπ κλπ. Το πιθανότερο αυτοί που ανέλαβαν να… υπερασπίσουν τον Πάριο, να μη τον έχουν ακούσει ποτέ. Τότε γιατί αντέδρασαν με μπινελήκια στον γιο; Επειδή είναι αχρείοι. Γελοίοι. Επειδή έχουν την ανάγκη να βγάζουν χολή, για οτιδήποτε.

Και ο φουκαράς ο γιος να επανέρχεται με πρόσθετη… εξηγηματική δήλωση για να πει ότι αγαπάει τον πατέρα του, ότι τον θεωρεί τον μεγαλύτερο τραγουδιστή κλπ. Φοβερή η κατάρα να μπλέξεις με το λεγόμενο ''κοινό''. Πιο κόλαση δεν γίνεται, όταν προσπαθεί κάποιος να δικαιολογηθεί στους σκατένιους.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ;