ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

 

Αναβολή μιας μέρας. Η κουβέντα για να θυμηθούμε τον ΦΙΛΑΘΛΟ, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, θα γίνει αύριο Τρίτη, 23 Μαρτίου, και θα κρατήσει τρεις ώρες, όχι δυο, όπως προβλεπόταν όταν αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα. Θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα συμμετέχουν, εκτός των άλλων, γύρω στους 15 δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από την εφημερίδα. Παρών, βέβαια, και ο ιδρυτής του ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ'' Νίκος Καραγιαννίδης.

Λόγω της πανδημίας η δουλειά θα γίνει με το κόλπο της τηλεδιάσκεψης. Ο καθένας θα μιλάει και θα παρακολουθεί από το χώρο του. Τη ροή του προγράμματος θα συντονίζει με την ομάδα του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο ''ΦΙΛΑΘΛΟΣ'' βγήκε στα περίπτερα Νοέμβριο του 1982 και κατέβασε ρολά Οκτώβριο του 2011. Υποψιάζομαι πως η αυριανή εκδήλωση θα πάρει περισσότερο ''προσωπικό'' χαρακτήρα, όχι ακριβώς δημοσιογραφικό, διότι θα γεννήσει μνήμες επαγγελματιών πετυχημένων, οι οποίοι πιτσιρικάδες έβγαλαν τις τσίμπλες από τα μάτια τους στον Ταύρο. Κάπου 300 μέτρα από το γήπεδο του Φωστήρα ήταν τα γραφεία της φυλλάδας.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ