ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ;

 

''Ο άντρας μου έφυγε από το σπίτι πριν από δυο μήνες και δεν γνωρίζω γιατί''. Αυτό το σοκαριστικό λέει η 53χρονη σύζυγος του 60χρονου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη. Άραγε τι να συμβαίνει στο ζευγάρι μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής. Ποιος να ξέρει; Άνθρωποι είναι, έχουν τα προβλήματα τους.

Το επεισόδιο βγήκε στον αέρα από την φιλόλογο κυρία Μαρίνα Στεφανάκη- Πατούλη που δήλωσε δυστυχισμένη. Για να βγει συμπέρασμα έχουμε ανάγκη να πληροφορηθούμε και τι υποστηρίζει ο σύζυγος. Ο χειρούργος- ορθοπεδικός Πατούλης. Η άλλη πλευρά.

Τα ΜΜΕ πήρανε τα λόγια της θλιμμένης κυρίας Μαρίνας, που δίπλα στον Πατούλη γνώρισε μέρες δόξας και διασημότητας, και έφτιαξαν κλίμα μονόπλευρα. Δεν πάει έτσι. Να παρουσιάζεται το πράμα ότι πράγματι ο Πατούλης εγκατέλειψε την κυρία περιφερειάρχισσα χωρίς λόγο, χωρίς να της εξηγήσει για την απόφαση του.

Η αλήθεια, γιατί ο κόσμος ανησυχεί περί του εν λόγω ζητήματος, θα φωτιστεί μόνο αν μιλήσει και ο σύζυγος. Και τότε θα μάθουμε αν πράγματι δεν γνωρίζει η κυρία Μαρίνα, όπως δηλώνει δημόσια, γιατί της ξηγήθηκε αλμυρό φυστίκι ο Πατούλης.

Anyway, μας έβαλε σε μπελά η κυρία Πατούλη με τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της. Δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε. Ποιος είναι ο ένοχος. Ο υπαίτιος.

Διαβαστε ακομα:

ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ''