ΡΕΜΑΛΙ Ο ΑΣΩΤΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

 

Αυτό λέγεται τούμπα έργο. Με μια σωστή κίνηση φέρνεις τα πάνω κάτω. Με τη σωστή, δηλαδή την έξυπνη κίνηση, την ευφυή κίνηση μετατρέπεις το μαύρο σε άσπρο. Έχει και ρίσκο αυτό που επιχειρεί η οικογένεια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Όλα τα χοντρά παιχνίδια έχουν ρίσκο.

Για χρόνια κυκλοφορούσε σε επίπεδο κουτσομπολιού, ότι είναι φήμες, ότι δεν είναι σίγουρο η ερωτική σχέση του γιου του Μπάιντεν, του Χάντερ με την σύζυγο του αδελφού του, που πέθανε από καρκίνο πριν τα 50 του. Ήταν και η εκδίωξη του Χάντερ από τον αμερικανικό στρατό, διότι τον είχαν κάνει τσακωτό να τρυπιέται με ηρωίνη. Το πράμα πέρασε σαν ένα… ατυχές περιστατικό, ο αξιωματικός Χάντερ Μπάιντεν ζήτησε συγγνώμην, παραδέχθηκε το… λάθος του και είπε πολύ σωστά με καθαίρεσαν.

Μαύρο πρόβατο στην οικογένεια ο Χάντερ, και για την περίεργη σχέση του με την κυβέρνηση της Ουκρανίας, στην οποία επένδυσε πολλά προεκλογικά ο Ντόναλντ Τραμπ. Τελικά! Όλα ήλθαν τούμπα.

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του Χάντερ Μπάιντεν και ο γιος του προέδρου τα λέει όλα. Λέμε! Γράφει, παραδέχεται αυτά που έχει αποφασίσει να εξομολογηθεί για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Και δεν γίνεται να αλλάξει την εικόνα του ίδιου και του πατέρα του, αν δεν παίξει με το παιχνίδι της αλήθειας.

Ένα κουρέλι ήμουνα, έτσι με κατάντησε η παράδοση μου στο ναρκωτικό. Έγιναν γνωστά αποσπάσματα από τη βιογραφία, περιγράφει σκηνές σαν πρεζόνι, τον διαβάζεις και τον λυπάσαι. Απόλυτη εξάρτηση από ουσίες, να κοιμάται στο δρόμο, να ψάχνει σαν τρελός να βρει τη δόση του. Και ο πατέρας του συμπαραστάτης. Ποτέ, μα ποτέ δεν με εγκατέλειψε εμένα το ρεμάλι, που μ’ έδιωξε η γυναίκα μου, και πολύ καλώς έκανε. Εμένα που πηδούσα τη νύφη μου, την σύζυγο του αδελφού μου.

Μπράβο στον πατέρα Τζο, που στήριξε τον άσωτο υιό. Μπράβο και στο ρεμάλι Χάντερ, που κατάφερε να ξεφύγει από την κόλαση, να νοικοκυρευτεί, με νέο γάμο, να αρχίσει καριέρα επιχειρηματία κλπ.

Διαβαστε ακομα:

ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΡΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ… ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ