Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ, ΡΕ!

 

Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά! Τα φανερά που κυκλοφορούν μπροστά στα ματάκια σου. Αυτά είναι που λένε τα περισσότερα, όχι τα κρυφά και μυστικά. Τι να τα κάνεις εκείνα πίσω από τη βαρειά κουρτίνα, όταν αυτά που ανεβαίνουν φόρα παρτίδα στην πασαρέλα της καθημερινότητας είναι όλα τα λεφτά.

Αυτό που λέω. Τις μεγάλες αλήθειες τις λέει η πασαρέλα της ειδησεογραφίας, ξέχνα, και μη ψάχνεις στο σκοτάδι να δεις το φως.

Ο κύριος Αντώνης Σρώϋτερ τα τελευταία χρόνια από τη συχνότητα του άλφα είναι σταθερά πρώτος στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. Και τι διέπραξε ο επαγγελματίας στην προσωπική του εκπομπή; Κάλεσε την… Ανθή Σαλαγκούδη, να μιλήσει η μεγαλοκοπέλλα για τη συμμετοχή της στο survivor. Το πρόσωπο της απόλυτα παρακμιακής δημοσιογραφίας.

Έτσι είναι. Δημοσιογράφος λογίζεται ο Σρώϋτερ. Μας ενημερώνει για τις εξελίξεις της πανδημίας, τι παίζει σήμερα με Ερντογάν, αν θα επέμβει ο Μπάιντεν στη Συρία, πως διαμορφώνονται οι σχέσεις της Ελλάδος με την κοινότητα κλπ.

Ε, όχι εκπομπή με την Σαλαγκούδη. Άσε να την παίξει ο Αρναούτογλου, η Φαίη Σκορδά και όποιος άλλος υπηρετεί το lifestyle και τα πέη μπλου. Ο Νο 1 στις ειδήσεις, δηλαδή ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του προσκαλεί έναν καλλιτέχνη, επιστήμονα, στοχαστή, πολιτικό, συγγραφέα, όχι μια… παίκτρια reality.

Γι’ αυτό σου λέω. Μην τη ψάχνεις στο παρασκήνιο, όταν ακόμα και οι Σρώϋτερ σου δείχνουν κατάμουτρα σε ποια χώρα ζούμε, σε ποιο κοσμάκη απευθύνονται τα δελτία ειδήσεων και τα reality- καμιά διαφορά το ένα από τα άλλο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΑΤΟΥ