ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Κατανίκησε την ΑΕΚ με 5-1 ο Ολυμπιακός. Δεν διέσυρε την αντίπαλο, ούτε την ξεφτύλισε. Αυτά δεν λέγονται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει ντροπή και ξεφτύλα και διασυρμός στην ήττα, ακόμα και πιο βαρειά να είναι, 8-0, και 10-0. Αυτά τα αρρωστημένα θα τα πει ο οπαδός. Αυτός ''δικαιολογείται'' να βγάλει ό,τι νοσηρό το συνδέει με το παιχνίδι, μάλλον με την αντιπαλότητα του με άλλη ομάδα.

Άλλο πανηγυρίζω για τη νίκη της ομάδας μου, κι άλλο με έναν θρίαμβο της βρίσκω την ευκαιρία να ταπεινώσω την ηττημένη ομάδα, με τον πιο πεζοδρομιακό τρόπο.

Ο Μαρινάκης είναι ο ιδιοκτήτης του πρώην ΔΟΛ. Του πλέον και μακράν πιο σοβαρού και αξιόπιστου δημοσιογραφικού οργανισμού στη χώρα μας. ΔΟΛ σημαίνει παράδοση και σήμερα τα ΜΜΕ του ομίλου είναι ποιοτικά, όχι απλά αξιόλογα, στα οποία εργάζονται σπουδαίες υπογραφές και δημοσιογράφοι κύρους.

Τι κρίμα. Διαβάζεις πρώην ΔΟΛ στο διαδίκτυο και θαρρείς ότι είσαι στη σελίδα του γάβρου. Του ακραίου οπαδικού. Και με την ήττα της ΑΕΚ, λες δόθηκε το σύνθημα μιας ολοφάνερης εκστρατείας προκειμένου να μειωθεί όχι η ΑΕΚ, αλλά ο…Μελισσανίδης, προσωπικά.

Γράφονται απίθανα πράγματα. Φτηνά, ελεεινά, πολύ χαμηλά για το επίπεδο του πρώην ΔΟΛ. Όλα επικεντρωμένα σε βάρος του Μελισσανίδη. Ότι μεγάλος ηγέτης στο ποδόσφαιρο είναι ο... Μαρινάκης του Ολυμπιακού, ενώ ο Μελισσανίδης είναι τούτο και το άλλο. 

Διαβαστε ακομα:

ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ, ΤΟΣΟ ΑΤΣΑΛΙΝΗ