ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ

 
Δεν χάνονται αυτές οι ευκαιρίες. Να έρχεται το δώρο από τον ουρανό, να πέφτει ουρανοκατέβατο για πάρτη σου, μόνο για σένα, όχι για όποιον προλάβει να το αρπάξει, και να πεις ''Άσε, δεν θα πάρω... '', ''Μια άλλη φορά... ''. Όταν δεν υπάρχει άλλη φορά, όταν η ευκαιρία ισχύει μόνο τώρα, λες ''Ναι''.

Η κυρία Μενεγάκη στο τέλος της περασμένης τηλεοπτικής σαιζόν, είπε να κάνει ένα διάλειμμα, μετά από πολυετή και σούπερ πετυχημένη καριέρα στα κανάλια. Έτσι είπε, έτσι το σκέφθηκε, να φτιάξει κάτι προσωπικό, αυτό είχε ανάγκη.

Είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης η Μενεγάκη. Παραμένει παρά τα χρόνια της πανέμορφη. Μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Καμιά άλλη δεν έχει κερδίσει σαν κι αυτήν διασημότητα και χρήματα. Δεν έχει ανάγκη, την έχουν ανάγκη. Θα ήταν, όμως, ανόητο να απορρίψει την πρόταση που της έκαναν από το mega. Έπεσε την περίπτωση.

Καθηλωμένο σε μονοψήφιες θεαματικότητες το κανάλι του Μαρινάκη. Πίσω και από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Δεν σώνεται η κατάσταση με μια μεταγραφή ή ένα πιασιάρικο σήριαλ. Χρειάζεται πρόγραμμα. Τρεις βάσεις γερές την ημέρα εκτός από το δελτίο ειδήσεων. Όπως και να έχει για να ξεκολλήσει το mega χρειαζόταν ενίσχυση του προγράμματος. Νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές.

Το πανάκριβο διετές συμβόλαιο της Μενεγάκη πιθανόν να σηκώσει το κανάλι του Μαρινάκη. Πιθανόν να μην προσθέσει τίποτα. Όλα μέσα είναι. Τζόγος σκέτος αυτές οι μπίζνες. Στο ποδόσφαιρο, δηλαδή, τα πράγματα να έχουν πολύ λιγώτερο ρίσκο.

Διαβαστε ακομα: