Ο ΠΙΟ ΚΑΥΤΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
 
Δεν ξέρω πια τι άλλο θα διαβάσω, τι άλλο θα μάθω και πόσο θα μείνω με το στόμα ανοιχτό. Ο νεαρός που βλέπετε λέγεται Pete Davidson και είναι σήμερα ένα από τα καυτά ονόματα της showbiz, αλλά και ο άντρας με τις πιο top γκόμενες.

 

Μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες περιμένουν σε λίστα αναμονής, πότε θα τελειώσει την εκάστοτε σχέση του, μπας και πάρουν σειρά. Μην γελάτε, δεν είναι αστείο. Αφήστε τους άλλους να κάνουν κοιλιακούς και φουσκωμένα μπράτσα. Αυτός έχει σουξέ! Και όχι γιατί είναι διάσημος, αλλά... (το γιατί θα το διαβάσετε στο τέλος του άρθρου.)

 

Ο Pete Davidson γεννήθηκε 16 Νοεμβρίου 1993 (28 ετών) είναι κωμικός ηθοποιός που συμμετέχει βασικά στην πετυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live, αλλά κάνει και χίλια δυο άλλα πράγματα. Γράφει σενάρια, κάνει παραγωγές, standup comedy και παίζει στο σινεμά. Η πιο πρόσφατη ταινία του, είναι ημι-αυτοβιογραφική κωμωδία και λέγεται “The King of Staten Island.”

 

Ο Davidson σε ηλικία 7 ετών έχασε τον πατέρα του την 11η Σεπτεμβρίου, όταν έπεσαν τα αεροπλάνα στους ουρανοξύστες του Εμπορικού Κέντρου στο Μανχάταν. Ο μπαμπάς του ήταν πυροσβέστης. Έκτοτε μένει με την μητέρα του, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει ζήσει πολύ επεισοδιακά: Έχει κάνει πάνω από 50 tattoo σε όλο του το σώμα, έκανε χρήση μαριχουάνας, διαγνώστηκε ότι πάσχει από την νόσο Crohn, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει κτλ. κτλ.

 

Όλοι απορούν γιατί έχει τόση επιτυχία στις γυναίκες και μάλιστα σε νέες ωραίες, πλούσιες και πετυχημένες, μέχρι που την απάντηση την έδωσε η πρώην του, η πετυχημένη τραγουδίστρια Ariana Grande. Είπε πως έχει…
Διαβάστε εδώ την συνέχεια:...nikosonline.gr