Τον θυμαμαι απο το X-Factor

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διάβασα κάπου ότι κάποιοι επιχειρηματίες της νύχτας “σφάζονται” στα πόδια κάποιου Γιώργου Λιβάνη. Μωρέ κάτι μου λέει αυτό το όνομα, σκέφτηκα, και δεν έπεσα έξω. Ανατρέχοντας στο αρχείο μου, βρήκα ότι το παιδί αυτό - παιδί ήταν τότε – είχε έρθει στο X-Factor το 2010. O Θεοφάνους και η Γκαγκάκη τον έκοψαν, ο Λεβέντης ήταν στο ενδιάμεσο, εμένα μου άρεσε.

Μου άρεσε γιατί παρ΄ όλο το τρακ και την απειρία του, ήταν σοβαρός και έπαιζε και μουσικά όργανα. Ήταν μουσικός. Και του άρεσε και η παραδοσιακή μουσική. Τελικά δεν προχώρησε μετά την φάση των 8.

Τότε λοιπόν απ΄ όσο θυμάμαι (είχαμε βγει για καφέ και τα είχαμε πει), ήταν μπερδεμένος. Δεν ήξερε τι να κάνει και ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Σπούδασε πλάι στο ωδείο του Αριστείδη Μόσχου και έπαιζε παραδοσιακά κρουστά και ούτι, αλλά κάτι μέσα του τον έσπρωχνε προς το μοδάτο ρεπερτόριο, ξέρετε αυτό που καταναλώνεται στις πίστες. Όταν μάλιστα το πήρε απόφαση να παρατήσει τα παραδοσιακά και έντεχνα και να γίνει τραγουδιστής πίστας είχε αντιδράσεις. Ο ίδιος έχει πει ότι του έλεγαν οι φίλοι του: “…Ρε Γιώργο, δεν παρατάς την παραδοσιακή μουσική και να πας να τραγουδήσεις στα μπουζούκια;”.

Πριν δέκα χρόνια ο Γιώργος ήταν σαν ένα αθώο παιδί, με μπλου τζιν και πουκάμισο, με λίγα παρά πάνω κιλά και άσχημα δόντια. Τα χρόνια πέρασαν και ο Γιώργος πάνω από τα 30 πια, είναι εντελώς αλλαγμένος. Αδυνάτισε, ωρίμασε, έφτιαξε τα δόντια του, έκανε tattoo, αποτριχώθηκε, κάνει hair styling και ντύνεται πια σαν όλους τους νέους τραγουδιστές των νυχτερινών κέντρων.

Οι νέοι τραγουδιστές αυτού του χώρου (πίστες), είναι αναγκαίο λέει να είναι και λίγο…

Δείτε την συνέχεια με φωτογραφίες από το X-Factor τότε:...nikosonline.gr