ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ BILL GAIES

 

Το διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του Μελίντα ήταν ένα αναπάντεχο γεγονός που συντάραξε την παγκόσμια κοινή γνώμη, η οποία δεν είχε ασχοληθεί ποτέ μέχρι σήμερα με την προσωπική ζωή του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsoft.

Ιδιωτικά, ωστόσο, η σχέση του ζευγαριού είχε περάσει εδώ και καιρό το σημείο χωρίς επιστροφή. Αν και οι δικηγόροι άρχισαν να εργάζονται για το διαζύγιο τον τελευταίο χρόνο, οι πρώτες σοβαρές ρωγμές χρονολογούνται από το 2013, όταν η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς εξέφρασε τον προβληματισμό της για τις κακές παρέες του συζύγου της.

Ο χαρακτηρισμός «κακή παρέα» για τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Έπστιν είναι σίγουρα επιεικής. Ο Έπστιν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή το 2019, ήταν ένας πραγματικά επικίνδυνος άνθρωπος, ο οποίος εγκλημάτισε σε βάρος πολλών ανήλικων γυναικών με φρικτό τρόπο, που ευτυχώς ήρθε στο φως όχι μόνο στην ακροαματική διαδικασία αλλά και χάρη στις δημόσιες διηγήσεις των θυμάτων του.    

Λόγω της φήμης και του πλούτου του, ο Έπστιν έκανε παρέα με πλούσιους, διάσημους και ισχυρούς, για τους οποίους ακούγονται και γράφονται πολλά. Ο πλουσιότερος από αυτούς ήταν ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος, σύμφωνα με έρευνα των New York Times, από το 2011 και μετά συναντήθηκε πολλές φορές με τον Έπστιν (Στη φώτο, ο παιδόφιλος δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Έπστιν, στο κέντρο και δεξιά ο γυαλάκιας Μπιλ Γκέιτς)...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ZOUGLA.GR