ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

 

Η μαύρη γαζέλα αποσύρθηκε στο δωμάτιο της, μετά την εκδήλωση στη Νότιο Αφρική, όπου ήταν προσκεκλημένη από τον Νέλσων Μαντέλα. Στο κρεβάτι βρήκε να την περιμένουν δυο διαμάντια, δώρο ενός καθάρματος. Του προέδρου της Λιβερίας Τσάρλς Ταίηλορ, ο οποίος με διαμάντια χρηματοδοτούσε τον εμφύλιο πόλεμο στη Σιέρα Λεόνε.

Θυμάμαι το περιστατικό όποτε σκάει μύτη το όνομα της μοντέλας Naomi Campbell. Της μαύρης Αφροδίτης, η οποία προκάλεσε παγκόσμιο θόρυβο με το που γνωστοποίησε προχθές ότι έγινε μαμά στα πενηνταφεύγα. Να κλείσω το λογαριασμό με το επεισόδιο, ένα από τα πολλά που προκύπτουν στα κορίτσια του τοπ μόντελ…

... Δώδεκα χρόνια, λοιπόν, μετά το δώρο των βαμμένων με αίμα διαμαντιών, συγκεκριμένα το 2009, η τύπισσα κλήθηκε να καταθέσει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου δικαζόταν το αράπικο καθήκι ο Τσαρλ Ταίηλορ. Ναι, πράγματι, μου δώρισε δυο κομμάτια, παραδέχθηκε η Βρετανίδα Ναόμι Κάμπελ, κορίτσι της βιομηχανίας της μόδας και επιχειρηματίας πλέον.

Σήμερα είναι 20 Μαίου και όλοι την γράφουν ηλικίας 50 χρονών την Ναόμι Κάμπελ, διότι γεννήθηκε στις 22 Μαίου το 1970. Κουφό. Μεθαύριο, που έχει γενέθλια, θα πουν ότι έκλεισε τα 51. Μέχρι σήμερα είναι 50, σε δυο μέρες θα γίνει 51.  

Δεν ανέφερε η μαμά που γέννησε κοριτσάκι στα 51 ποιος είναι ο μπαμπάς. Οι επίσημες σχέσεις της αραπίνας στο παρελθόν ήταν με τον Ιταλό ιδιοκτήτη της λονδρέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας Κουήν Παρκ Ραίηντζερς Φλάβιο Μπριατόρε και τον επίσης μεγαλοεπιχειρηματία Ρώσο Βλάντο Ντορόνιν, συλλέκτη έργων τέχνης.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΓΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ